Böngésző kiegészítőként használható Android Emulátor Firefoxra: Free Android online emulator ApkOnline

Mostantól nem kell komoly erőforrás igénnyel rendelkező Android emulátor programokat letölteni azért, hogy Windows rendszeren is lehetőséged legyen szinte észrevétlen hardveres igénnyel olyan új játékokat, alkalmazásokat használni amit még nem szeretnél a mobilodra telepíteni. Az egyik legjobb Android emulátor program a Free Android online emulator ApkOnline.

A jelenleg elérhető Free Android online emulator ApkOnline egy Firefox kompatibilis Android emulátor böngésző kiegészítő. APK fájlkiterjesztéssel rendelkező programokat tölthetsz le, elérheted a teljes Android 6.0 rendszer által kínált lehetőségeket, kipróbálhatod azt, illetve használhatod. A szoftver teljesen ingyenesen használható, rengeteg előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Egy teljesen új technológia, de mindenképp ígéretes megoldás, ezért érdemes kipróbálnod, ha egy ingyenes emulátor programra van szükséged, ami a Firefox böngésződet használja. A Free Android online emulator ApkOnline innen szerezhető be.

Android Emulátor Firefoxra: Free Android online emulator ApkOnline


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Böngésző kiegészítőként használható Android Emulátor Firefoxra: Free Android online emulator ApkOnline
Szerző
Leírás
Csekély erőforrás igénnyel rendelkező Android Emulátor: Free Android online emulator ApkOnline

Kapcsolódó szoftverek