Android rendszer futtatása Windows rendszer alatt a VirtualBox nevű alkalmazással

A programmal egy igen ritka feladatot lehet elvégezni, Windows rendszer alatt tudsz akár Android Appokat kipróbálni. A szoftver, a VirtualBox gyakorlatilag nem más mint egy emulátor szoftver ami Linux, illetve eltérő Microsoft rendszerekhez is kipróbálható.

Ha ki szeretnél próbálni egy teljesen újonnan megjelent Android App játékot, azt nem egyből a mobilodra szeretnéd telepíteni, itt egy igen komoly lehetőségeket tartalmazó program a VirtualBox amivel ez is lehetséges. Igaz az emulátor alkalmazás előnyét Linux, illetve Windows rendszereknél lehet érzékelni, ami munkához, vagy akár szórakozáshoz is ideális. Androidhoz egy speciális telepítő fájlra van szükség, ami egy ISO fájlkiterjesztésben található. Azt hasonlóan kell installálni mint egy Linux rendszert. Arra később alkalmazásokat lehet telepíteni, megjelenésben, funkcionálisan, illetve felhasználói élményben teljesen ugyan azt nyújtja mintha a mobiloddal használnál alkalmazásokat. Az ingyenes program innen szerezhető be. Akár hordozható verziója is létezik, ami szintén remek lehetőség bárkinek bármilyen feladatra.

VirtualBox – Androidhoz is…


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Android rendszer futtatása Windows rendszer alatt a VirtualBox nevű alkalmazással
Szerző
Leírás
VirtualBox - Android Windows rendszeren.

Kapcsolódó szoftverek