YouWave 3.31

A YouWave egy Windows operációs rendszerekre tervezett Android emulátor program. Ezzel a Free alkalmazással, a számítógépeden próbálhatod ki a legújabb Android alkalmazásokat, nagyon egyszerűen használható.

Ha a számítógépeden szeretnél kipróbálni Android alkalmazásokat, erre a feladatra keresel egy egyszerűen használható, egyben számos egyedi lehetőségeket biztosító programot, akkor a YouWave megoldása a számodra lett kitalálva.

A YouWave letöltése után, az alkalmazás néhány egyszerű lépésben telepíthető, ezt követően egy egyszerű, áttekinthető kezelőfelület várja a kipróbálóit. Maga az emulátor program az Android 4.0.4 verzióját veszi alapul. A szoftver kinézetben, funkcionálisan közel azonos opciókat biztosít mintha csak a mobilodat használnád.

Igaz a YouWave nem támogatja a magyar nyelvet, de maga az Android rendszer lehetővé teszi, hogy kiválassz honosított konfigurációt.

Az alkalmazással saját Android Appokat futtathatsz, itt több módszerrel is megadható a számára kiegészítő.

Vagy az Android rendszeren belül szerezhetsz be hozzá alkalmazásokat, vagy pedig erre a feladatra biztosít egy külön menüpontot. Ahol a manuálisan letöltött APK fájl tallózható be a számára.

A beállításoknál megadható a képernyő felbontása, álló, vagy fekvő helyzetben fusson, ez adott Appok használata esetén lehet hasznos.

A szoftver a hasonló Emulátorokkal összehasonlítva némileg kevesebb erőforrás igényt támaszt, így régebbi PC-ken is ki lehet próbálni.

Beszerezhető belőle prémium változat is ami több funkciót, illetve lehetőséget biztosít. Természetesen otthoni használat esetén az ingyenes kiadás is bőséges funkciófelhozatallal rendelkezik.

A kínálatunkat tekintve nem az egyetlen Android Emulátor a YouWave, szintén rengeteg extra funkciót biztosít a BlueStacks ami rengeteg virtualizációs eszközt tartalmaz. Windows rendszerek emulált környezetben való futtatására alkalmas szoftver ami az egyik legnépszerűbb a VirtualBox. Vele Linux, vagy akár Android operációs rendszereket is futtathatsz. Az utóbbi opció esetén módosított változatra van szükség.

A YouWave egy profi, számos egyedi megoldást biztosító Android Emulátor program, ideális választás új Android Appok kipróbálásához. Teljesen ingyenesen használható. Akik szükségét érzik, beszerezhető prémium változatban is.

YouWave

YouWave összefoglaló:

 • Android emulátor program
 • rengeteg testre szabási lehetőség
 • Appok futtatásának a lehetősége
 • képernyő felbontás módosítása
 • Android 4.0.4 rendszert vesz alapul
 • Prémium változatban is beszerezhető
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://youwave.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
YouWave
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • BlueStacks 4.260.0.10322021-01-15 BlueStacks 4.260.0.1032 (0)
  A BlueStacks segítségével lehetőséged nyílik arra hogy Androidos programokat tudj futtatni Windows környezetben. A Free alkalmazás […]
 • MEmu 7.3.22021-01-04 MEmu 7.3.2 (0)
  A MEmu egy teljesen ingyenes Windows asztali környezetből futtatható Android Emulátor program amivel minden ma népszerűbb kényelmi […]
 • NoxPlayer 6.6.1.52020-11-23 NoxPlayer 6.6.1.5 (0)
  A NoxPlayer egy teljes értékűen használható Windows rendszerekre tervezett Android Emulátor szoftver, amivel kipróbálhatod a legújabb […]
 • Android online emulator 1.52019-03-20 Android online emulator 1.5 (0)
  Az Android online emulator azoknak lett kifejlesztve akik egy csekély erőforrással rendelkező Android emulátor programot szeretnének […]
 • Free Android online emulator ApkOnline 1.6.32019-02-17 Free Android online emulator ApkOnline 1.6.3 (0)
  A Free Android online emulator ApkOnline egy frappáns Android emulátor program ami gyakorlatilag Firefox böngésző kiegészítőként […]