Ingyenes Android Emulátor Windows rendszerre: MEmu

Teljes mértékben ugyan úgy lehet kipróbálnod a kedvenc Android programjaidat mintha a mobilodat használnád, játékokhoz, vagy korszerű programokhoz lehet megfelelő ahol akár a nagyobb erőforrás igény okozott gondot eddig. A MEmu több speciális funkciót tartalmaz mint egy Android rendszert futtató mobil.

A címben említett alkalmazás abban az esetben lehet hasznos ha egy olyan programot szeretnél kipróbálni ami nagyobb erőforrás igénnyel rendelkezik, esetleg a tárolóeszköz, vagy az Android rendszert futtató készülék nem volt képes megfelelően kezelni azt. A MEmu maradéktalanul támogatja az összes eszközt ami eddig használtunk mobilon.

A felszín, illetve a szoftver navigációs eszközei elrendezésben teljes mértékben ugyan azokkal a tulajdonságokkal rendelkeznek mint egy Androidos mobil esetén, a kipróbálandó alkalmazásaidat így biztonságosabban is ki tudod próbálni abban az esetben is ha az nem hivatalos forrásból van.

Az Android Emulátor egy remek megoldás, hogy korlátlan lehetőségekkel tudd bármilyen feladatra kipróbálni, a futtatásakor nagyon egyszerűnek számít a használata ahol az eszközök között kiváló hardveres támogatást kapunk. Az ingyenes, egyszerre nagyobb felhasználói közösséggel rendelkező Android Emulátor innen tölthető le.

MEmu – Android emulátor játék támogatással


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ingyenes Android Emulátor Windows rendszerre: MEmu
Szerző
Leírás
Rengeteg feladatra fel lehet használni a MEmu Android emulátor programot ami játékok esetén is egy remek eszköz.

Kapcsolódó szoftverek