Maintener 1.9.7252

A Maintener nevű programmal PC teljesítmény javulás érhető el, ahol Karbantartási feladatokat, illetve Windows optimalizálási opciók vehetőek igénybe. A Free alkalmazás többek között tartalmaz Registry, Böngésző, Temp fájl tisztítót. Képes még felkutatni a merevlemezen felhalmozódott duplikátum fájlokat, elemezni képes a háttértárolóidat hely felszabadítás céljából. Az operációs rendszer zökkenő mentes indításának a céljából indítópult kezelő funkciót is ki lehet próbálni. Valódi All in one megoldás.

Jobb teljesítményt szeretnél kihozni a számítógépedből? Itt egy ingyenes, kezdőknek, illetve haladóknak is hasznos opciókat biztosító szoftver a Maintener, ami több speciális Windows optimalizálási lehetőséggel csalogatja a kipróbálóit. Indítópult kezelő funkcióval.

A Maintener letöltése után a szoftvert csak installálnod kell, majd el kell indítani. A karbantartó szoftver kezelőfelülete korszerű rendszerezett formában biztosít minden hasznos Toolst, így egyetlen szoftverrel kapod meg az összes lehetőséget, hogy extra teljesítményt hozz ki a gépedből.

Maintener Karbantartás, rendszer tisztítás:

A Maintenerrel tisztíthatóak a böngészők, ezen a területen előre kiválasztható, hogy milyen munkafolyamat előzményeket keressen, támogatja a Temp mappák optimalizálását. A regisztrációs adatbázis optimalizálásával stabilizálható a gép a rendszer meghibásodásokat illetően, a keresés után mint bármely karbantartó szoftver egy listát biztosít azokról az értékekről amiket javasolt törölni.

Ha gyorsítani szeretnéd, lerövidítenéd a géped betöltődését, az indítópult kezelő funkciójával letilthatóak azok a szolgáltatások, amiket ritkán használsz. A Maintener nevű szoftverrel egy korszerű duplikátum fájl kereső is igénybe vehető, ahol szintén manuálisan adható meg hogy hol keressen többszörösen előforduló fájlokat. Itt kép, videó, dokumentumok, tömörített tartalmak, illetve zenei fájlok választhatóak ki, ez az opció akkor lehet nélkülözhetetlen ha rengeteg fájlt tárolsz egy partíción.

A Maintener egy alternatív fájlkezelővel is rendelkezik, ahol fájlkiterjesztés szerint tud tartalmakat kilistázni. A fölösleges fájlok vele törölhetőek. Negatívum, hogy csak alapvető opciókat biztosít fájlok listázásakor.

Az ingyenes Maintener helyett használhatod a Wise Care 365 a CCleaner Slim, illetve a Wise Disk Cleaner nevű alkalmazást. Mindegyik megoldás teljesen Free módon futtatható. A merevlemez hatékony tisztításához minden hasznos eszközt biztosítanak.

A Maintener egy ingyenes rendszer konfiguráló, optimalizáló, karbantartó szoftver, amivel a böngészők, a regisztrációs adatbázis, a merevlemez tisztítható egyszerűen. Tartalmaz még duplikátum keresőt, illetve indítópult kezelő funkciót.

Maintener

Maintener Összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • Böngésző tisztító
 • merevlemez tisztító
 • indítópult kezelő
 • duplikátum kereső funkció
 • Temp mappa optimalizáló
 • egyszerűbb fájlkezelési feladatokhoz
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Maintener
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HiBit Uninstaller 3.1.622023-09-17 HiBit Uninstaller 3.1.62 (0)
  A HiBit Uninstaller egy hatékony, több hasznos funkciót is tartalmazó programeltávolító szoftver. Az alábbi Free alkalmazás a szóban […]
 • HiBit Uninstaller Portable 3.1.622023-09-17 HiBit Uninstaller Portable 3.1.62 (0)
  A HiBit Uninstaller Portable egy rendkívül hatékony, speciális funkciókkal biztosított telepítést nem igénylő programeltávolító […]
 • HDCleaner Portable 2.0572023-09-04 HDCleaner Portable 2.057 (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • TweakPower Portable 2.0432023-09-04 TweakPower Portable 2.043 (1)
  A TweakPower Portable egy univerzális karbantartó szoftver, ami Windows optimalizáló funkciót is biztosít. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • Microsoft PC Manager 3.4.7.02023-08-16 Microsoft PC Manager 3.4.7.0 (0)
  A Microsoft PC Manager a számítógép teljesítmények az optimalizálásához nagyszerű amivel ellenőrizhetőek a Windows problémák, ki […]