Blog

Maintener – duplikátum, registry pucoló, karbantartó

Széleskörűen használható remek megtervezéssel rendelkező karbantartó program a Maintener amivel a telepített programok, Registry, duplikált fájlok terület vehető elemzés alá a jobb Windows teljesítmény elérésének az érdekében.

Az ingyenes változat azokat az eszközöket tartalmazza amire szükség van annak az érdekében hogy teljes körűen elvégezhessük a Windows karbantartását. A Maintener használható a böngészőkhöz, a korábban installált alkalmazásaidhoz, átmeneti tároló mappák tartalma, a rendszerleíró értékeihez. Itt manuálisan lehet a keresés előtt kiválasztani hogy hol és miként végezzen el elemzéseket. Ez a fölösleges fájlokra is igaz.

Felismeri, illetve meg is tudja jeleníteni az összes automatikusan induló programok listáját, azok között kiválaszthatóak a fölöslegesek, tehát indítópult kezelővel is konfigurálhatjuk a Windows rendszert.

Ez igaz a telepített szoftverekre, azokról is informál, illetve mód van az azok eltávolítására ha már nem használjuk őket, helyfelszabadításhoz ideális. Duplikátum fájlok akár formátum szerinti keresése, illetve az azok kilistázása is hatékonyan elvégezhető ezzel az ingyenes karbantartó szoftverrel. A Maintener funkcionálisan biztosítja a legfontosabb eszközöket, annyi hozható ki belőle mint bármely hasonló programból. A kipróbálható legújabb kiadása innen szerezhető be.

Maintener – karbantartó szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Maintener – duplikátum, registry pucoló, karbantartó
Szerző
Leírás
Több feladatra is megfelelő karbantartó szoftver amit duplikátum fájlok kereséséhez is használhatsz: Maintener

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá