Registry böngésző haladóknak: OLE / COM Object Explorer

A rendszerleíró értékeinek a böngészésére használható professzionális Windows kiegészítő az OLE / COM Object Explorer, amivel egy igen jól szervezett felhasználói felületen érhetőek el, majd elemezhetőek az ott található tartalmak. Nem kell telepítened, ingyenes.

Ha egy alternatív szoftverrel szeretnéd megtekinteni az operációs rendszer beállításjegyzékeit, azon belül az OLE, COM objektumokat, erre a programra lesz szükséged, amivel pótolható a Windows beépített szolgáltatása. Sajnos csak az adatok kiértékelésére használható fel, szerkesztéshez mindenképp egy másik megoldást kell választani mivel azt nem támogatja., Előnye, hogy nem kell telepíteni, illetve hogy teljesen ingyenes, semmilyen korlátozást nem fedezhetünk fel a használatakor. A kilistázott tartalmak részletes megjelenített tartalmait el lehet tárolni, illetve a vágólapra másolható.

Az OLE / COM Object Explorer indítása után azonnal megtekinthetőek a korábban említett információk, azt objektum, illetve funkcionalitás szerint rendszerezve találhatjuk meg. A felületén bal oldal találhatóak a legfontosabb navigációs eszközök, míg a középső, jobb területen azonnali előnézetet kapunk. A vágólapra való másoláshoz szintén ezen a területen kell lépéseket elvégezni. Funkció támogatásban némileg szerény eszközökkel rendelkezik, ettől függetlenül mindenképp érdemes kipróbálni ha rendszerezett formában szeretnénk a rendszerleíró értékeit kezelni, megtekinteni azokat, jelentéseket készíteni. Az OLE / COM Object Explorer innen tölthető le.

OLE / COM Object Explorer


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Registry böngésző haladóknak: OLE / COM Object Explorer
Szerző
Leírás
OLE / COM Object Explorer - Ingyenes Registry olvasó program

Kapcsolódó szoftverek