Az UninstallView szoftvereltávolítója Regedit integrációval is rendelkezik

A programmal egy teljesen ingyenes hordozható modern megjelenéssel futtatható szoftver eltávolítót próbálhatsz ki amivel ezen kívül több speciális feladat is elvégezhető ami az adott területhez tartozik. Ilyen az UninstallView beállításjegyzékekhez való hozzáférés közvetlen lehetősége.

A címben említett szoftver nem tartalmaz annyi funkciót mint a nagyobb, nevesebb alkalmazások, ezzel ellentétben néhány különleges lehetőség is felfedezhető, ilyen a Windows beállítás jegyzék funkciójával való integráció. Az UninstallView ezen lehetőségével olyan speciális konfigurálási lehetőségek érhetőek el amivel kisebb hibák, egyéni funkciók hozzáadása végezhető el. A szoftver használata egyáltalán nem bonyolult, a gépre való mentése után egy tömörített mappában találod, ki kell csomagolni, majd el kell indítani, azonnal kilistáz minden szoftvert a fő kezelőfelületén, majd az adott tartalomra való jobb egérgombbal való kattintása után választható ki néhány plusz lehetőség, ilyen a Regedit-ben való adott szoftverhez tartozó értékek megnyitása. Vele sokkal egyszerűben, mindenféle procedúra nélkül tehető ez meg. A beállításjegyzékben megfelelő ismeretekkel a szokásos feladatok végezhetőek el, szerkesztés, módosítás… Ha kipróbálnád, a hordozható, ingyenes kiadása innen szerezhető be.

UninstallView – Programeltávolító


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Az UninstallView szoftvereltávolítója Regedit integrációval is rendelkezik
Szerző
Leírás
Ingyenes nagy tudással jellemezhető programeltávolító. UninstallView.

Kapcsolódó szoftverek