PC Decrapifier: Telepítés nélkül használható ingyenes programeltávolító Windows 10-re…

Ha egy telepítést nem igénylő alkalmazást keresel, amit Windows 10 operációs rendszeren is tudsz futtatni mint uninstallert, akkor kipróbálhatod a PC Decrapifier nevű szoftvert, ami ingyenes és könnyen használható.

Rengeteg olyan alkalmazás érhető el amivel könnyen és nyom nélkül lehet azokat a szoftvereket eltávolítani, amik fölöslegessé váltak, ha te is erre a feladatra keresel egy programot, szempont az ingyenesség, akkor itt a PC Decrapifier, amit még telepítened sem kell. Teljes támogatottsággal futtatható Windows 10 rendszereken is.

Alkalmazások uninstallálásához a következőt kell hogy tedd:

A szoftver indítása után, egy gyors elemzést hajt végre, aminek a végeztével felsorol minden egyes korábban telepített összetevőt. Ezen a listán kijelölheted azt, az eltávolítás egyetlen kattintással kezdeményezhető. A PC Decrapifier különlegessége, hogy egyszerre több program eltávolítását is kezdeményezni lehet így kötegelt feladatokat is támogat.

A szoftver nem csak hagyományos installerek eltávolítására alkalmas, hanem rendszer összetevőket is törölhetsz vele, ha arra lenne szükség.

Gyakorlatilag minden beállítást mellőz, így kezdőknek kifejezetten ideális. Ha ki szeretnéd próbálni, a legújabb változatát innen szerezheted be.

A PC Decrapifier néhány egyszerű lépés követése mellett támogatja, hogy a régi fölöslegessé vált programjaidat el tudd távolítani. A szoftver nem igényel telepítést, Windows 10 rendszeren is teljes kompatibilitással futtatható.

PC Decrapifier Telepites nelkul hasznalhato ingyenes programeltavolíto Windows 10-re-55670

Felhasználóbarát, könnyen kezelhető program eltávolító alkalmazás: PC Decrapifier


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
PC Decrapifier: Telepítés nélkül használható ingyenes programeltávolító Windows 10-re
Szerző
Leírás
Ha egy telepítést nem igénylő alkalmazást keresel, amit Windows 10 operációs rendszeren is tudsz futtatni mint uninstallert, akkor kipróbálhatod a PC Decrapifier nevű szoftvert, ami ingyenes és könnyen használható.

Kapcsolódó szoftverek