PC Decrapifier: Telepítés nélkül használható ingyenes programeltávolító Windows 10-re…

Ha egy telepítést nem igénylő alkalmazást keresel, amit Windows 10 operációs rendszeren is tudsz futtatni mint uninstallert, akkor kipróbálhatod a PC Decrapifier nevű szoftvert, ami ingyenes és könnyen használható.

Rengeteg olyan alkalmazás érhető el amivel könnyen és nyom nélkül lehet azokat a szoftvereket eltávolítani, amik fölöslegessé váltak, ha te is erre a feladatra keresel egy programot, szempont az ingyenesség, akkor itt a PC Decrapifier, amit még telepítened sem kell. Teljes támogatottsággal futtatható Windows 10 rendszereken is.

Alkalmazások uninstallálásához a következőt kell hogy tedd:

A szoftver indítása után, egy gyors elemzést hajt végre, aminek a végeztével felsorol minden egyes korábban telepített összetevőt. Ezen a listán kijelölheted azt, az eltávolítás egyetlen kattintással kezdeményezhető. A PC Decrapifier különlegessége, hogy egyszerre több program eltávolítását is kezdeményezni lehet így kötegelt feladatokat is támogat.

A szoftver nem csak hagyományos installerek eltávolítására alkalmas, hanem rendszer összetevőket is törölhetsz vele, ha arra lenne szükség.

Gyakorlatilag minden beállítást mellőz, így kezdőknek kifejezetten ideális. Ha ki szeretnéd próbálni, a legújabb változatát innen szerezheted be.

A PC Decrapifier néhány egyszerű lépés követése mellett támogatja, hogy a régi fölöslegessé vált programjaidat el tudd távolítani. A szoftver nem igényel telepítést, Windows 10 rendszeren is teljes kompatibilitással futtatható.

PC Decrapifier Telepites nelkul hasznalhato ingyenes programeltavolíto Windows 10-re-55670

Felhasználóbarát, könnyen kezelhető program eltávolító alkalmazás: PC Decrapifier


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
PC Decrapifier: Telepítés nélkül használható ingyenes programeltávolító Windows 10-re
Szerző
Leírás
Ha egy telepítést nem igénylő alkalmazást keresel, amit Windows 10 operációs rendszeren is tudsz futtatni mint uninstallert, akkor kipróbálhatod a PC Decrapifier nevű szoftvert, ami ingyenes és könnyen használható.

Kapcsolódó szoftverek

 • System Ninja: Régen használt szoftverek eltávolítása hatékonyan…2018-10-01 System Ninja: Régen használt szoftverek eltávolítása hatékonyan… (0)
  A már fölöslegessé vált alkalmazásaid eltávolítását is rábízhatod a System Ninja nevű karbantartó szoftverre, így erre a feladatra […]
 • UnInstall Cleaner: Programeltávolító akár Windows 10 alá2015-12-30 UnInstall Cleaner: Programeltávolító akár Windows 10 alá (0)
  Egy Windows 10 támogatottsággal is rendelkező programeltávolító szoftver az UnInstall Cleaner, aminek az egyik leginkább említésre […]
 • Windows 10 Manager 3.4.12021-01-21 Windows 10 Manager 3.4.1 (0)
  A Windows 10 Manager egy igen hasznos multifunkciós programcsomag, amit karbantartó szoftverként, illetve Windows konfigurálóként […]
 • W10Privacy 3.7.0.32020-12-29 W10Privacy 3.7.0.3 (0)
  A W10Privacy egy speciális Windows konfiguráló szoftver, aminek a futtatásával sokkal kevesebb információt fogsz kiszivárogtatni a PC […]
 • Mini Radio Player 5.9.102020-12-01 Mini Radio Player 5.9.10 (0)
  A Mini Radio Player egy igen széles körű támogatottsággal rendelkező Online rádiócsatornák megnyitására megfelelő program amivel […]