Blog

System Ninja: Régen használt szoftverek eltávolítása hatékonyan…

A már fölöslegessé vált alkalmazásaid eltávolítását is rábízhatod a System Ninja nevű karbantartó szoftverre, így erre a feladatra sem kell külön programot választanod. Magyar nyelvű, ingyenes, illetve Windows 10 támogatottsággal is bír.

A szóban forgó alkalmazás elsősorban karbantartási feladatokra lett tervezve, de természetesen tudásban ettől több lehetőséget is biztosít, mivel alapvető konfigurálásra, vagy akár régi, már nem használatos szoftverek gyors uninstallálására is bevethető.

Ha egy olyan alkalmazást keresel a Windows tisztításához ami egyszerre több feladatot is el tud látni, ráadásul nem kell vagyonokat áldozni azért hogy azt kapjuk amit szeretnénk mindenképp érdemes kipróbálni, hisz teljesen szabadon kipróbálható bárki számára. Sőt telepítés nélküli változata is létezik.

Adott szoftverek eltávolításához a következőt kell hogy tedd: Miután telepítetted a System Ninja nevű programot, a kezelőfelületén keresd ki a rendszereszközök, alkalmazás eltávolító menüpontot, majd az általa felsorolt listán jelöld ki azokat amiket törölni akarsz, természetesen itt több is kijelölhető. A fölösleges szoftverek eltávolításával nem csak hogy helyet, de akár komolyabb erőforrásokat is fel tudsz szabadítani.

Sajnos némi hátrány, hogy az uninstallálást követően nem tud takarítani azok után, ezt később kell végrehajtani manuálisan. Ezt a szemét detektor opció alatt lehet megtenni.

Extrájaként át lehet tekinteni azokat a szoftvereket, amik automatikusan töltődnek be a rendszerrel, tisztítható a merevlemez, illetve a böngészők előzményei. Ki tudja üríteni a kukát, törölni a Temp fájlokat, ezt mind egy munkafolyamaton belül.

A napokban jelent meg a System Ninja 3.1.2, ami már korábban teljes mértékű támogatást élvez Windows 10 rendszeren is.

System Ninja Regen hasznalt szoftverek eltavolitasa hatekonyan-172831
Ingyenes karbantartó, programok gyors eltávolításához is: System Ninja


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
System Ninja: Régen használt szoftverek eltávolítása hatékonyan…
Szerző
Leírás
A System Ninja nevű karbantartó szoftverrel egyszerűen és hatékonyan tudod karbantartani a Windows rendszeredet.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá