Soft Organizer: Telepítés felügyeleti szolgáltatással ellátott programeltávolító

Sokkal hatékonyabban, minden visszamaradt összetevő belefoglalásával képes eltávolítani a régi megunt alkalmazásokat a Soft Organizer. Biztosít egy úgynevezett telepítésfelügyeleti funkciót, is ami a kísérleti jelleggel telepített szoftverek későbbi uninstallálásában nyújt teljes körű szolgáltatást. Neki köszönhetően kevesebb karbantartásra lesz szükség.

Nem csak kísérletező kedvű számítógép tulajdonosoknak, hanem olyan felhasználóknak is hasznos lehet a Soft Organizer akik gépe tartalmaz olyan alkalmazást, amit korábban nehezen, vagy egyáltalán nem tudott eltávolítani, esetleg attól tartott, hogy az rengeteg olyan fájlt hagy maga után, ami csak a helyet foglalja.

Uninstalláláskor a lehető legegyszerűbb módszert biztosítja, nem kell hozzá komolyabb ismeret, így kezdők számára is javasolt. A Soft Organizer a kezelőfelületén felsorolja az összes korábban telepített programot, majd az eltávolítás egy kattintással kezdeményezhető. A művelet végeztével takarítani is tud.

A Soft Organizer telepítés felügyeleti szolgáltatása keretein belül ha vele telepítesz egy alkalmazást, az első pillanattól fogva jelentést készít a rendszer változásról, így maradéktalanul törli a hozzá tartozó összes fájlt, ha már meguntad azt.

A Soft Organizer ki tudja listázni az összes fájlt, illetve regisztrációs adatbázis bejegyzést ami hozzá tartozik, illetve információt is szolgáltat a kijelölt alkalmazásról, többek között a gyártóról.

Az alábbi programeltávolítónak köszönhetően kevesebb karbantartásra lesz szükséged. A legfrissebb változatot innen tudod elérni. Ingyenesen időkorlátozással vehető igénybe.

Soft Organizer Telepites felugyeleti szolgaltatassal ellatott programeltavolito-152223

Telepítésfelügyeleti szolgáltatással az alaposabb uninstallálás érdekében: Soft Organizer


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Soft Organizer: Telepítés felügyeleti szolgáltatással ellátott programeltávolító
Szerző
Leírás
Sokkal hatékonyabban, minden visszamaradt összetevő belefoglalásával képes eltávolítani a régi megunt alkalmazásokat a Soft Organizer. Biztosít egy úgynevezett telepítésfelügyeleti funkciót, is ami a kísérleti jelleggel telepített szoftverek későbbi uninstallálásában nyújt teljes körű szolgáltatást.

Kapcsolódó szoftverek