UninstallView 1.43

Az UninstallView egy modern, egyben rugalmasan használható programeltávolító szoftver. Az alábbi Free alkalmazással ( Ingyenes ) szükség esetén rendszer informáló funkciót is kapsz egyben. A különlegessége, hogy nem igényel installációt, Portable kiadás, telepítés nélkül használható több gépen akár egy cserélhető adathordozóról. Egy beépített fájlkereső funkciót is tartalmaz.

Itt egy különleges segédalkalmazás, amivel ki tudod listázni azokat az alkalmazásokat amiket korábban telepítettél a számítógépedre, majd azokról alapvető információkat is szerezhetsz. Természetesen az alkalmazás erőssége nem ebben rejlik, hanem abban, hogy vele, az UninstallView segítségével egyszerűen néhány egyszerű lépés követése mellett tudod uninstallálni a már használaton kívül eső szoftvereidet.

Az UninstallView letöltése után a lementett archív fájlt csak ki kell bontani egy szabad mappába, ezt követően a szoftver azonnal használható. Portable változat. A kezelőfelülete csak néhány alapvető funkciót biztosít, azokat a lehetőségeket amik erre szükségesek.

Az UninstallView a futtatása során fel tudja kutatni az összes korábban telepített alkalmazást, ezt egy listán lehet elérni. Itt több módszer szerint is ki tudja azokat listázni, legyen az név, telepítés dátuma, verzió szám.

Egy adott alkalmazásra kattintva néhány alapvető információt is lehet róla szerezni, hivatalos oldal, telepítési mappa, méret, illetve a hozzá tartozó Registry bejegyzésről is megtudhatsz adatokat.

UninstallView – Fölösleges alkalmazások törléséhez

Az UninstallView programeltávolításkor a szoftver beépített uninstall szolgáltatását használja. Semmilyen extra funkciót nem tartalmaz, ami előny, hogy áttekinthetőbb módon érhetőek el, illetve távolítható el minden már fölöslegesnek számító program.

A szoftver az összes ma fellehető Windows változaton futtatható, nem terheli le a PC erőforrásait.

Tőle sokkal több funkciót biztosító segédprogram a Bulk Crap Uninstaller ami nem csak hogy Magyar nyelvi támogatással is rendelkezik, vele egyszerre több szoftvert is törölni lehet teljesen automatikusan minimális felhasználói interaktivitás mellett. A Revo Uninstaller Pro telepítés felügyeleti szolgáltatást is biztosít.

Az UninstallView egy telepítés nélkül használható programeltávolító szoftver, amivel akár információkat is szerezhetsz a telepített programjaidról. Ingyenes kiadás. Egy beépített keresőt is tartalmaz.

UninstallView

UninstallView összefoglaló:

 • Programeltávolító alkalmazás
 • nem kell telepíteni ( Portable változat )
 • rendszer informáló funkció
 • tartalmaz egy beépített kereső funkciót
 • több módszer szerint is ki tudja listázni az alkalmazásaidat
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.nirsoft.net/utils/uninstall_view.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
UninstallView
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • InstalledAppView 1.012020-06-30 InstalledAppView 1.01 (0)
  Az InstalledAppView egy ingyenesen használható programeltávolító Windows rendszerre amivel a telepített Appok listázhatóak ki, […]
 • BrowsingHistoryView 2.502021-09-08 BrowsingHistoryView 2.50 (0)
  A BrowsingHistoryView segítségével meg tudod tekinteni a korábban a böngésző által megnyitott oldalak, előzmények listáját. Ez a Free […]
 • WifiHistoryView 1.572021-05-16 WifiHistoryView 1.57 (0)
  A WifiHistoryView egy telepítés nélkül használható különleges rendszer információ megjelenítő program. A Free alkalmazással a […]
 • SearchMyFiles 3.112021-04-29 SearchMyFiles 3.11 (0)
  A SearchMyFiles egy speciális fájlkezelő alkalmazás, amivel sokkal egyszerűbben kutathatod fel a merevlemezen a számodra fontosabbnak […]
 • MobileFileSearch 1.262020-11-19 MobileFileSearch 1.26 (0)
  A MobileFileSearch egy fájlok keresésére használható fájlkezelő szoftver amit a számítógéphez csatlakoztatott Mobilokhoz lehet […]