Bulk Crap Uninstaller 3.7.2

A Bulk Crap Uninstaller egy igen fejlett lehetőségeket biztosító programeltávolító amivel könnyedén törölheted a már fölöslegessé vált szoftvereidet. Szűrési lehetőségekkel ellátva, opcionálisan a Windows Store elemeinek az adminisztrálását is rábízhatod. Startup Manager funkcióval. Free alkalmazás, Magyar nyelvű.

A címben szereplő alkalmazás segítségével komolyabb erőfeszítés nélkül tudod törölni a számítógépedről azokat a programokat, amik már fölöslegesek, így erőforrást, illetve helyet is fel tudsz szabadítani. A Bulk Crap Uninstaller funkcionálisan az összes lehetőséget biztosítja, amire az adott területen szükségesnek tekinthető. Egyszerű használatot biztosít.

A Bulk Crap Uninstaller letölthető hordozható változatban is amit több gépen is futtatni tudsz szemetelés nélkül.

A Bulk Crap Uninstaller az első indítását követően egy beépített varázsló felületet biztosít, ahol néhány fontosabb beállítást lehet eszközölni, ami a testre szabottabb használat érdekében lehet hasznos. Az alábbi programeltávolító alkalmazás különlegessége, hogy nem csak hagyományos korábban telepített szoftverek eltávolítása esetén állja meg a helyét, hanem opcionálisan a Windows Store elemeinek az uninstallálását is el tudja végezni.

A szoftver a kezelőfelületén felsorol minden korábban telepített programot, ezt szűrők, illetve név szerint is meg tudja tenni. Az adott elemre kattintva kezdeményezhető a szóban forgó feladat, vagy közvetlenül itt, a hozzá tartozó regisztrációs adatbázis bejegyzést lehet törölni. Természetesen a listán kijelölt alkalmazásról számos igen hasznos információt is tud biztosítani. Tanúsítvány, beállításjegyzékek, illetve eltávolítási információk. Ha szükségét érzed, értékelheted is azt. Vele áttekinthetőek még a Startup elemei itt letilthatóak a fölöslegesen induló programok.

Uninstallálásra használhatod még a Total Uninstall, vagy a Revo Uninstaller Free nevű programot, amelyek igen népszerűek az adott kategóriát tekintve.

A Bulk Crap Uninstaller segítségével néhány kattintással tudod törölni azokat az alkalmazásokat, amik teljesen fölöslegessé váltak a számodra, a különlegessége, hogy a Windows Store elemeit is rábízhatod. Magyar nyelvű, ingyenes szoftver.

Bulk Crap Uninstaller

Bulk Crap Uninstaller Összefoglaló:

  • Programeltávolító alkalmazás
  • Startup manager
  • telepítést nem igénylő változatban is elérhető
  • Windows Store alkalmazások eltávolításához
  • Registry kezelő
  • szűrők támogatása
  • Magyar nyelv
  • Teljes verziós változat ( Freeware )
  • Hivatalos oldal: https://sourceforge.net/projects/bulk-crap-uninstaller/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Bulk Crap Uninstaller
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek