RegistryChangesView 1.26

A RegistryChangesView egy beállítás jegyzék kezelő program amivel egy speciális jelentést tudsz készíteni az ott található értékekről, majd azt össze tudod hasonlítani egy korábbi állapottal, így az esetleges módosulások is könnyen figyelemmel kísérhetőek. A szoftvert nem kell telepíteni, teljesen ingyenesen használható. Free alkalmazás. A kiválasztott Registry értékek megtekinthetőek, megnyitható vele a Regedit, kereshetsz adott tartalmakat. Profi Registry összehasonlító program.

A szoftverrel egy igen hasznos Registry kezelő programot próbálhatsz ki amivel egy különleges feladat hajtható végre, vagyis Windows Registry bejegyzésekről készíthetsz egy pillanatfelvételt, majd azt össze tudod hasonlítani egy korábbi példánnyal abból a célból, hogy egy esetleges akár nem kívánt rendszer módosulást be tudj azonosítani. A RegistryChangesView használata nagyon egyszerű.

A RegistryChangesView letölthető változata egy tömörített mappában található, azt ki kell bontani, majd a programot csak el kell indítani. Az első használatba vételekor csak létre kell hozni egy pillanatfelvételt, ez egy egyszerűsített biztonsági mentés. Ezt a szoftver egy az általad előre kijelölt területre el tudja menteni. Ha később alkalmazásokat telepítettél, esetleg szerkesztési feladatokat végzel, ami olyan rendszer módosulással járna, hogy a gép valamilyen jellegű hibás működését váltja ki, legyen az akár egy vírus fertőzés, vele ezt könnyedén kiderítheted. A szoftvert, vagyis a RegistryChangesView megoldását egy „Tiszta állapotban” javasolt futtatni, amit kiindulási alapnak tekintünk.

RegistryChangesView – Registry, megjelenítő…

A szoftver a RegistryChangesView az elkészített jelentések megnyitását is támogatja, azokról a programmal egyszerűbb információkat szerezhetsz. Ha azt szerkeszteni kell vele megnyitható a Windows beépített Regedit szolgáltatása, azzal valósítható meg.

A megnyitott beállításjegyzékek értékei között vele kereshetsz olyan tartalmakat, amikről többet szeretnél megtudni, így ebben is maximális segítség. A szoftverrel több formátumban is tudsz jelentéseket készíteni, így azt bármilyen programmal meg tudod nyitni.

A Registry Toolkit szerkesztéshez, biztonsági mentések készítéséhez használható, míg a RegCool akár hordozható változata töredezettség mentesítéshez is megfelelő funkciókkal rendelkezik. Ezeket az alternatívákat is érdemes kipróbálni.

A RegistryChangesView egy ingyenes, telepítés nélkül használható Registry kezelő alkalmazás összehasonlítási feladatokhoz. A szoftverrel megnyitható a Regedit, több egyéni módszerrel, illetve formátumban tudsz jelentéseket készíteni. Korszerű eszköz a beállításjegyzék plusz funkciókkal való szerkesztéséhez. 

RegistryChangesView

RegistryChangesView Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
RegistryChangesView
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • RegScanner 2.602020-08-20 RegScanner 2.60 (0)
  A RegScanner egy telepítés nélkül futtatható registry kezelő, kereső szoftver, amit elsősorban haladó ismeretekkel rendelkező […]
 • WifiInfoView 2.622020-08-11 WifiInfoView 2.62 (0)
  A WifiInfoView egy hálózat rendszer informáló szoftver amivel az elérhető területen belül rendelkezésre álló hálózati kapcsolatok […]
 • UninstallView 1.382020-08-10 UninstallView 1.38 (0)
  Az UninstallView egy modern, egyben rugalmasan használható programeltávolító szoftver. Az alábbi Free alkalmazással ( Ingyenes ) […]
 • BrowsingHistoryView 2.412020-07-21 BrowsingHistoryView 2.41 (0)
  A BrowsingHistoryView segítségével meg tudod tekinteni a korábban a böngésző által megnyitott oldalak, előzmények listáját. Ez a Free […]
 • InstalledAppView 1.012020-06-30 InstalledAppView 1.01 (0)
  Az InstalledAppView egy ingyenesen használható programeltávolító Windows rendszerre amivel a telepített Appok listázhatóak ki, […]