Registry Toolkit 7.1

A Registry Toolkit egy speciális fájlkezelő program amivel a regisztrációs adatbázis tartamát tudod elérni, majd ott adott értékeket keresni. Ha szükséges a legfontosabb szerkesztő funkciók is felfedezhetőek, egyéni értékeket adhatsz hozzá a meglévőket szerkesztheted, módosíthatod. Importálási, exportálási képességek, kedvencek támogatással.

Haladóknak fejlesztett különleges Registry kezelő program a Registry Toolkit, amivel nem csak hogy tartalmilag érhetőek el a bejegyzések, hanem szerkeszthetőek, illetve egyszerűbben biztonsági mentést is tudsz azokról készíteni ha saját egyéni módosításokat hajtanál végre azokon.

A Registry Toolkit letöltése után a szoftver telepítésekor definiálható a számára egy alapértelmezett telepítési mappa, ezen kívül nem igényel különösebb lépéseket, hogy használhasd. A szoftver egy viszonylag jól navigálható felülettel áll rendelkezésre, ahol egy kereső funkciót is kipróbálhatsz ha egy olyan bejegyzést szeretnél felkutatni ami egy adott funkcióhoz tartozik. A szokásos böngésző funkción kívül fejlett szerkesztési feladatokat is elvégezhetsz ahol a meglévő Registry értékek módosíthatóak, sajátok adhatóak hozzá, vagy ha ott egy olyan tartalom lenne ami fölösleges törölhető.

Az ilyen műveletek néha szükségessé teszik, hogy többször is meg kelljen azt ismételni, ha ez így volna azt a fontosabb Registry bejegyzéseket hozzáadhatod kedvencekhez. A Registry Toolkit biztonsági mentéseknél egy alapvető opciókat tartogató funkciót biztosít, ahol exportálhatsz majd ha szükséges importálhatsz Registry értékeket.

Registry Toolkit – Speciális képességek…

A Registry Toolkit némileg több, illetve más megközelítésből teszi lehetővé a Windows ezen területéhez való hozzáférést mint a Regedit, így azoknak remek választás akik megfelelő ismerettel rendelkeznek, illetve szükségessé válik az ilyen jellegű barkácsolás.

A Registry Toolkit helyett teljes értékű alternatíva a Registry Key Jumper, illetve a Registry Finder az utóbbi elsősorban keresésekhez választható.

A Registry Toolkit egy Windows rendszeren futtatható Registry kezelő program, amivel keresési feladatokat, szerkesztést végezhetsz. Ha szükséges a legfontosabb tartalmakat kedvencekhez adhatod, illetve importálhatsz, exportálhatsz.

Registry Toolkit

Registry Toolkit Összefoglaló:

 • Registry kezelő
 • szerkesztő
 • kereső funkció
 • Exportáláshoz, importáláshoz
 • jól megtervezett kezelőfelület
 • kedvencek támogatás
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Shareware )
 • Hivatalos oldal: https://www.funduc.com/registry_toolkit.htm 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Registry Toolkit
Platform
Windows
Teljes ár
USD 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Registry Explorer 0.91 Beta2021-10-09 Registry Explorer 0.91 Beta (0)
  A Registry Explorer a regisztrációs adatbázis kezeléséhez használható program amivel az ott található értékeket lehet kilistázni, […]
 • Registry Key Jumper 1.32019-05-18 Registry Key Jumper 1.3 (0)
  A Registry Key Jumper egy rendkívül praktikus Registry kezelő program amivel a rendszerleíróban található értékekkel tudsz több […]
 • Registry Workshop 5.0.12017-06-23 Registry Workshop 5.0.1 (0)
  A Registry Workshop egy nagyon egyszerűen használható registry szerkesztő alkalmazás. A programnak köszönhetően teljes mértékben le […]
 • RegSeeker Portable 4.02017-05-01 RegSeeker Portable 4.0 (0)
  A RegSeeker Portable egy telepítés nélkül használható Registry kezelő program. Az alábbi Free alkalmazás lehetőséget biztosít a […]
 • Registry Finder 2.52.0.02021-10-24 Registry Finder 2.52.0.0 (0)
  A Registry Finder egy kifejezetten egyszerűen használható registry kereső program, ami opcionálisan azok szerkesztésében is tud […]