Registry Toolkit: Szerkesztő funkcióval rendelkező Registry kezelő

A Registry kezelő alkalmazással pillanatok alatt ki tudod listázni az összes beállításjegyzéket ami a Windows rendszeredhez tartozik, azt szerkeszteni tudod, kereső funkcióval is rendelkezik ha egy komplex struktúrával rendelkező értéket szeretnél vele megtalálni. A Registry Toolkit böngésző eszközét biztonsági mentésekhez is fel lehet használni.

A Windows beállításjegyzék szerkesztője hatalmas lehetőség adott helyzetekben amit akár hibák elhárításához is fel lehet használni. Sokszor a jártasabb PC tulajdonosok kénytelenek az ott található értékeket szerkeszteni. Erre itt egy kiváló segédszoftver a Registry Toolkit, ami több különleges, hasznos eszközzel is rendelkezik.

A Registry kezelő igény szerint tudja kilistázni a beállításjegyzéseket, teljes mértékben hozzáférést biztosít ahhoz, amit módosíthatsz, eltávolíthatsz régi tartalmakat, illetve ha szükséges saját konfiguráció szerint létrehozhatsz.

Registry kereső:

A szoftver kereső funkciója komplex munkafolyamatokat is támogat ahol szűrőket, érték szerinti összegzések formájában is kínál eredményt. Az exportálás, illetve az importálás a lehető legegyszerűbben történik, igaz nem kifejezetten biztonsági mentések készítésére lett kifejlesztve de erre is egy alternatív megoldás. A Registry Toolkit képes teljesen fölöslegessé tenni a Windows Regedit szolgáltatását, így mindenképp érdemes kipróbálni ha egy megbízható, profi programot keresel. Itt találod a legújabb változatát.

Registry Toolkit: Beállításjegyzék szerkesztő Tools…


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Registry Toolkit: Szerkesztő funkcióval rendelkező Registry kezelő
Szerző
Leírás
Profi beállításjegyzék szerkesztő, kereső funkcióval, biztonsági mentésekhez is. Registry Toolkit...

Kapcsolódó szoftverek