Indítópult kezelő funkciót is felfedezhetsz az Eusing Free Registry Cleaner Registry kezelőjében…

A Registry kezelő alkalmazás több mint egy hagyományos rendszer pucoló program, mivel a szoftverrel megtekinthetőek, egyben szerkeszthetőek a Regisztrációs adatbázis azon területe ahol az indítópult értékei találhatóak. Vele gyorsabbá, stabilabbá tehető a Windows.

Az igen közkedvelt karbantartó szoftverrel pillanatok alatt lehet a regisztrációs adatbázist kipucolni a fölösleges azon bejegyzésektől amik csak teljesítménybéli, illetve stabilitási problémákat okoznak, ebből rengeteg előnyt lehet szerezni. Az Eusing Free Registry Cleaner nevű alkalmazásról kevesen tudják, hogy tartalmaz egy Startup Manager funkciót amivel gyorsítható az operációs rendszer indulása, néhány kattintással lehet törölni minden olyan fájlt amik fölöslegesek.

Felhasználóbarát kezelőfelület

A Magyar nyelvű program ki tudja listázni maradéktalanul az összes olyan tartalmat amik ehhez a területhez tartoznak, könnyedén szerkeszthetőek, vagyis törölhetőek a fölösleges, nem használt, vagy ritkán igénybe vett elemek így valamivel rövidebb időt vesz igénybe a gép elindulása. Itt csak azokhoz a programokhoz tartozó bejegyzéseket javasolt kiválasztani amik nem fontosak, adott szituációtól függően jelentősebb teljesítmény változás tapasztalható.

Az Eusing Free Registry Cleaner felhasználható még biztonsági mentések készítésére, visszaállításra, ez szintén néhány egyszerű lépésben végezhető el. A rendszerleíró javításához egy kötelező szoftver.

Eusing Free Registry Cleaner indítópult kezelővel


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Indítópult kezelő funkciót is felfedezhetsz az Eusing Free Registry Cleaner Registry kezelőjében…
Szerző
Leírás
Registry kezelő szoftver, ami indítópult kezelő funkciót is tartalmaz - Eusing Free Registry Cleaner

Kapcsolódó szoftverek