Startup Manager For Windows Free – Ingyenes indítópult kezelő

A program a Startup Manager For Windows Free egy Windows rendszerre tervezett indítópult kezelő, amit konfigurálási feladatokra lehet felhasználni. Az alkalmazással meg lehet jeleníteni az összes folyamatot amik az operációs rendszerrel együtt elindulnak, le lehet tiltani, illetve hozzáadhatod azokat amikre szükséged lenne később, az még nincs jelen a Startup konfigurációban.

Szabadon kipróbálható, egyszerűen használható indítópult kezelő program amivel némileg javítani lehet a Windows teljesítményén. A megoldással le tudod tiltani az automatikusan induló folyamatokat, azon belül azokat akire nincs szükséged. Ezzel erőforrást, illetve teljesítményt tudsz felszabadítani. A Startup Manager For Windows Free gyakorlatilag az egyik legegyszerűbben használható, csak futtatni kell, majd azonnal kilistázza az összes azon tartalmat amiről szó volt. Azt néhány egyszerű lépésben le lehet tiltani.

A felhasználói felülete részben Magyar nyelven áll rendelkezésre, így a szükséges funkciók igen egyszerűen választhatóak ki. Ha esetleg mégis kevés funkcionálisan amit tud, rengeteg professzionális eszközökkel rendelkező alternatívája szerezhető be, amik a lehetőségeit tekintve túlmutat az indítópult konfigurálásán. A Startup Manager For Windows Free itt található. Ingyenes.

kép a Startup Manager For Windows Free nevű alkalmazásról


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Startup Manager For Windows Free – Ingyenes indítópult kezelő
Szerző
Leírás
Ingyenes indítópult kezelő program: Startup Manager For Windows Free

Kapcsolódó szoftverek