A beállításjegyzékek értékeinek az összehasonlításához használd a RegistryChangesView megoldását

A teljesen ingyenesen használható, még telepítést sem igénylő alkalmazással egy igen speciális Registry kezelő szoftvert használhatsz, RegistryChangesView megoldásával össze tudod hasonlítani a beállításjegyzékedet egy korábbi állapottal. A szoftver szinte bármilyen szituációban hasznos tud lenni.

Vírusfertőzés, nem megfelelően elvégzett Registry módosítások, vagy bármilyen szituációban hasznos lehet haladó ismeretekkel rendelkezők számára ha a beállításjegyzék értékeit egyszerűen, gyorsan össze tudjuk hasonlítani egy olyan állapottal amikor még nem tapasztaltunk hibákat. Kifejezetten ezt támogatja funkcionálisan a RegistryChangesView, amit még telepíteni sem kell csak futtatni.

A szoftvert azoknak a gyakorlott ismeretekkel rendelkező Windows tulajdonosoknak javasolt használni akik szeretnek barkácsolni az alábbi területen, készíteni tudnak egy jelentést még azelőtt hogy bármilyen szerkesztésbe fognának.

Professzionális összehasonlítások…

Az összehasonlításon kívül a szoftver közvetlen hozzáférést biztosít az operációs rendszer Registry kezelőjéhez, közvetlenül vele kezdeményezhető a szerkesztés.

A szoftverrel készített jelentések igen professzionális eredményeket biztosít, nem csak hogy tartalmilag lehet betekintést nyerni azokhoz, hanem a módosítások dátumát is megjeleníti a teljes elérési útvonallal. A RegistryChangesView aktuális változata innen szerezhető be. Csak Angol nyelven használható.

RegistryChangesView – Registry összehasonlító


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
A beállításjegyzékek értékeinek az összehasonlításához használd a RegistryChangesView megoldását
Szerző
Leírás
Ha egy Registry összehasonlító programot keresel, a RegistryChangesView megoldására van szükséged. Nem kell telepíteni, ingyenes.

Kapcsolódó szoftverek