A Registryben található jelszavak visszafejtésére is használható az EncryptedRegView

Egy kotlátlan, szabadon kipróbálható Registry kezelő szoftver amivel a titkosított beállításjegyzék értékeket lehet kilistáznunk. Az EncryptedRegView a Registryben található titkosított jelszavak visszafejtéséhez is futtatható. Ingyenes kiadás.

Egy külső meghajtókhoz is támogatott titkosított regisztrációs adatbázis adatok kereséséhez, illetve az azok visszafejtésükhöz elérhető szoftver ami minden ma ismert titkosítási eljáráshoz futtatható. Az EncrypedRegView számos ma kompatibilis szöveges dokumentum fájlkiterjesztésbe el tudja tárolni a titkosított adatbázis listát. A Registry kezelő program akár Microsoft, illetve harmadik fél által kezelt jelszavak visszafejtéséhez hatékony.

Rengeteg formátumban eltárolható jelentéseket készíthetünk

A szoftver egy felhasználóbarát hatékony felhasználói felülettel érhető el amivel hatékonyabban futtathatóak azok az Registry keresési feladatok ami a tartalmak kezeléséhez szükséges. Windows 10, illetve akár Windows 11 operációs rendszeren is hatékony amit nem szükséges installálni.

Az EncryptedRegView Registry kereső szoftver ingyenes hordozható verziója innen szerezhető be amivel a számítógép által elmentett titkosított Registry értékeket lehet visszafejteni. SHA512, AES256 titkosítási eljárással kezelt adatok, illetve jelszavak listázhatóak ki, illetve vissza is lehet fejteni amit akár HTML, TXT, CSV formátumba lehet importálnunk.

EncryptedRegView – Registry kereső program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
A Registryben található jelszavak visszafejtésére is használható az EncryptedRegView
Szerző
Leírás
Ingyenes Registry kereső szoftver a EncryptedRegView titkosított adatok visszafejtéséhez amivel akár rengeteg előre integrált szolgáltatást is ki lehet választani.

Kapcsolódó szoftverek