Registry kezelő módosítási, illetve megtekintési tevékenységekhez a Registry Explorer

Haladó Windows felhasználóknak elérhető szoftver amivel a registry értékeit lehet megtekinteni illetve módosítani. A Registry Explorer egy áttekinthető indítópanelon támogatja az akár alternatív szoftverekkel elvégzett registry kezelési feladatokat, ahol a registry értékek módosításának a időpontjáról is adatokat tud biztosítani. Hordozható, ingyenes szoftver.

Telepítés nélkül futtatható korszerű szoftver amit akár több számítógépen is használhatunk amit több olyan munkafolyamathoz is ki lehet próbálni amik akár szerkesztéshez is használhatóak.

A Registry Explorer a Windows rendszeren az összes registry értéket ki tudja listázni ahol azok szerkeszthetőek, új értékeket lehet készíteni, illetve törölhetőek azok amikre nincs szükségünk.

Registry kereső adat, illetve érték paraméterek definícióval

A programmal exportálhatjuk az aktuális paraméterekkel létrehozott beállítás jegyzékeket ami esetleg azon munkafolyamatokhoz lehet fontos ahol olyan rendszer konfigurálási feladatokat hajtunk végre ami instabil operációs rendszer futást érhetünk el.

Hatékonyan támogatja a regisztrációs adatbázis értékeinek a módosításának az időpontjának a megjelenítését. A tartalmak hozzáférési jogosultsági paramétereit is módosítani lehet amivel akár azon szerkesztési tevékenységek is elvégezhetőek amit különleges munkafolyamatokhoz elérhető alkalmazásoknál nem volt megtalálható eszköz. A Registry Explorer innen szerezhető be.

Registry Explorer- Registry kezelő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Registry kezelő módosítási, illetve megtekintési tevékenységekhez a Registry Explorer
Szerző
Leírás
Beállításjegyzék kezelő extra megoldásokkal amivel akár importálhatóak illetve exportálhatóak a registry értékek. A Registry Explorer telepítés nélkül, hatékony eszközökkel futtatható.

Kapcsolódó szoftverek