Blog

Ingyenesen használható karbantartó szoftver: Disk Cleanup Free

Az alkalmazással a telepített programjaidnak tevékenység előzményeit lehet törölni egy egyszerű felhasználói felülettel rendelkező eszközzel. A rendszer optimalizáló szoftver, a Disk Cleanup Free Magyar nyelvű felhasználói felülettel rendelkezik, hatékonyan tud eredményt biztosítani.

Az alkalmazás egy ingyenes eszközt biztosít amivel néhány kattintással lehet eltávolítani azokat a fájlokat amik már nem kellenek, azzal helyet, illetve erőforrást szabadíthatunk fel. A Disk Cleanup Free karbantartó futtatásakor néhány lépésben lehet eredményt elérni, a felhasználói felületén ki kell választani azokat a területeket amiknél el szeretnénk távolítani a munkafolyamat előzményeket.

Rengeteg alkalmazást támogat

A Disk Cleanup Free rengeteg alkalmazás esetén használható, böngészők, videólejátszók, rendszer átmeneti területek, képszerkesztők, víruseltávolítók futtatott feladat előzményei.

Egy gyors keresés után kilistázza a felszabadítható terület méretét, azt el is lehet távolítani ha nincs rá szükség. A program a megtalált fájlok törlését csak akkor végzi el ha azt mi magunk végezzük el mivel esetleg azok tartalmazhatnak olyan fájlokat amikre szükség van.

A szoftver hatékonyabb karbantartási feladatot tud elvégezni mint a hasonló alkalmazások. Csak a telepített programjainkhoz használható ha azt a felhasználói felületén kiválasztható. Windows feladatok törléséhez is remek szoftver. Innen érhető el az aktuális kiadása.

Disk Cleanup Free – karbantartó alkalmazás Temp mappákhoz


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ingyenesen használható karbantartó szoftver: Disk Cleanup Free
Szerző
Leírás
Az installált szoftverek után lehet eltávolítani a munkafolyamat előzményeket a Disk Cleanup Free megoldásával.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá