Wise Disk Cleaner: Merevlemez karbantartás, töredezettség mentesítés egyetlen alkalmazással

Egy igazán univerzális funkciófelhozatallal rendelkező teljesen ingyenesen használható karbantartó szoftver a Wise Disk Cleaner a merevlemezhez. El tudja távolítani a fölöslegessé vált fájlokat, tud töredezettség mentesíteni, így jelentősen javítható a Windows teljesítménye néhány kattintással. Teljes kontroll felett választhatóak ki hogy milyen fájlokat távolítson el a HDD-ről.

Az ingyenes program egy igen elterjedt karbantartó amivel a merevlemez teljesítménye javítható azáltal hogy törölni tudja az összes fölöslegessé vált fájlt amik összegyűltek a használata során. A Wise Disk Cleaner telepítés nélkül is beszerezhető, remek program amivel akár az operációs rendszer töredezettség mentesítő funkciója cserélhető le egy teljesen más megközelítést alkalmazó megoldásra.

A szoftver felhasználói felülete nem csak hogy agyon zsúfolt minden olyan funkcióval amivel valóban egy átfogó optimalizálás hajtható végre, hanem külön lehetőség van arra hogy manuálisan legyenek azok a területek kiválasztva amit meg szeretnénk tisztítani azoktól a tartalmaktól amik jelentős teljesítmény romlást eredményez ha egy adott szintet elér. Egyéni sajátossága hogy lehet időzíteni, így teljesen önállóan tudja a karbantartást elvégezni a szükséges időben. Innen szerezheted be a legfrissebb kiadást.

Wise Disk Cleaner – Karbantartó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Wise Disk Cleaner: Merevlemez karbantartás, töredezettség mentesítés egyetlen alkalmazással
Szerző
Leírás
Wise Disk Cleaner: Merevlemez karbantartó alkalmazás

Kapcsolódó szoftverek