Blog

Fölösleges fájlok törlése a jv16 PowerTool eszközével

Egy kitűnő PC karbantartó amivel optimalizálható az internet beállítások. Testre szabható az internet konfigurációja amivel akár gyorsítható a sebesség. A jv16 PowerTool Windows kiegészítővel a merevlemezen elérhető már szükségtelen fájlok, Registry értékek, feladat előzmények, a gyorsítótár törölhető. A fölösleges tartalmak törlésével gyorsabbá tehetjük a Windowst.

A szoftver az operációs rendszer teljesítményének a javításához futtatható a karbantartó program amivel a merevlemezről, illetve a beállításjegyzékekből lehet a már nem kellő tartalmakat felkutatni, illetve törölni. Dátum, méret alapján kereshetünk duplikátum fájlokat, helyet lehet felszabadítani a törölhetőek a fölösleges fájlok. A Programok, illetve a Windows feladat előzményei, egy csoportosított felületen választható ki kézzel.

Mellőzhető gyorsítótárazott tartalmak eltávolítása

Akár adatokat, illetve leírásokat is meg tud jeleníteni, a fájlok mekkora mérettel rendelkeznek. Helyet szabadíthatunk fel a gyorsítótár, illetve feladat előzmények törlésével. Manuálisan tudjuk kiválasztani, hogy mely gyorsítótár tartalmakat szeretnénk felkutatni. Eltávolíthatóak az érvénytelen Registry hivatkozás értékek, a nem kellő automatikusan induló programok, a Start menü, illetve a fölösleges, törölt alkalmazások fájljai.

Lemezkarbantartási feladatokhoz választható a jv16 PowerTool amivel erőforrást lehet felszabadítani a fölösleges folyamatok leállításával, fájlok hatékony darabolásához, egyesítéséhez, privát tartalmak törléséhez hatékony. A szoftver innen érhető el.

jv16 PowerTool – Karbantartó szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Fölösleges fájlok törlése a jv16 PowerTool eszközével
Szerző
Leírás
A gyorsítótár, illetve a szoftverek feladat előzményeinek a törléséhez hatékony karbantartó program a jv16 PowerTool.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá