Blog

Fölösleges fájlok törlése az R-Wipe&Clean lemezkarbantartó szoftverrel

Egy profi karbantartó amivel a feladat után akár a számítógépet le lehet állítanunk. Az installált szoftverek feladat előzményeinek a tisztításához, illetve az operációs rendszer log fájl tartalmaihoz, fölösleges fájlok ütemezett törléséhez is hatékony.

Egy modern karbantartó program amivel a gépen található nem kellő fájlokat lehet felkutatni. A szoftver az R-Wipe&Clean a feladat előzményeket akár időzítve, illetve akár egy meghatározott esemény alapján is törölni tudja. A program akár fájlok végleges megsemmisítéséhez is futtatható. A jártasabb Windows ismerettel bíró felhasználók akár parancssoros karbantartáshoz is használhatják amivel akár a böngészők, illetve az installált szoftverek előzményeit lehet eltávolítanunk. A szoftver karbantartáshoz létrehozott konfigurációja eltárolható ahol egy beállításhoz elérhető panelon lehet kiválasztanunk a feladat előzmények felkutatásához szükséges objektumokat.

Szükségtelen feladat előzmények törlése

A szoftver az operációs rendszer feladat előzményeinek a felkutatása, illetve a törlésük után akár ki is kapcsolja a számítógépet. A fájlok törlése egy definiált Windows feladathoz konfigurálható egy kellő időpontban, a böngésző bezárásához, a számítógép kikapcsolásához. Alkalmazás gyorsítótár tartalmak, a Log fájlok, böngészési adatok, illetve a megnyitott dokumentumok feladat előzményeinek a törlésével akár tárhelyet szabadíthatunk fel.

A privát, hasztalan fájlok törléséhez futtatható karbantartó szoftver az R-Wipe&Clean innen érhető el.

R-Wipe&Clean – Karbantartó szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Fölösleges fájlok törlése az R-Wipe&Clean lemezkarbantartó szoftverrel
Szerző
Leírás
Remek karbantartó amivel a szoftverek munkafolyamat előzményei törölhetőek. Az R-Wipe&Clean akár ütemezhetően is futtatható.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá