Blog

Duplikált fájlok keresése a System Ninja lemezoptimalizáló szoftverrel

Egy merevlemez, illetve akár egy mappákhoz is hatékony karbantartó szoftver amivel az operációs rendszer, illetve a használt szoftverek feladat előzményeit lehet felkutatni. A munkafolyamat előzmények, gyorsítótárak, illetve Temp mappák tartalmának törléséhez elérhető ingyenes System Ninja HDD tisztítóval akár duplikált fájlokat lehet keresni, illetve azokat lemezoptimalizálási feladatokban törölni.

Egy a Windows operációs rendszer gyorsításához létrehozott szoftver, amivel konfigurálni, illetve akár karbantartani tudunk. A böngésző, a Windows operációs rendszer gyorsítótár, illetve átmeneti mappáiban eltárolt fájlok felkutatásához, illetve az azok törléséhez profi a System Ninja.

A karbantartó szoftverrel beállíthatóak az automatikusan induló alkalmazások, le lehet a fölösleges tartalmakat tiltanunk. Az indítófelületén kilistázott alkalomszerűen használt mellőzhető programokat uninstallálhatjuk amivel teljesítményt lehet felszabadítanunk.

Duplikált fájlok felkutatása

A program egy MD5 Hash technikával létrehozott fájlmásolat kereső funkciót is tartalmaz amivel a azonos tartalommal eltárolt fájlokat lehet felkutatni, törölni. A rendszereszközök, Duplicate Finder kezelőfelületen egy varázslófelületen ki lehet választanunk a duplikátum keresési eljárást, fájl, tárolómappát, fájlkiterjesztést ami akár Audiók, illetve fotók is lehetnek. A duplikátum tartalmakat törölhetjük, illetve meg lehet nyitni azt a mappát amiben azok el lettek mentve. A szoftverrel exportálható, illetve Bal egérgomb funkcióval ki lehet választani azokat a fájlokat amiket törölni szeretnénk.

A számítógép lassulását kiváltó másodpéldány fájlok kereséséhez is használható ingyenes karbantartó szoftver a System Ninja innen szerezhető be. A szoftver hordozható kiadásban is futtatható.

System Ninja – lemez optimalizaló szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Duplikált fájlok keresése a System Ninja lemezoptimalizáló szoftverrel
Szerző
Leírás
A merevlemezen eltárolt duplikátum fájlok felkutatásához, illetve az azok törlésükhöz is használható a System Ninja.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá