Ingyenes karbantartó szoftver Registry töredezettség mentesítő a TweakNow RegCleaner

A szoftver egy profi megoldásként futtatható karbantartó amivel nem csak a Windows által eltárolt fölösleges tartalmak eltávolítására van lehetőség hanem konfigurálni, illetve töredezettség mentesíteni is lehet a regisztrációs adatbázist. A TweakNow RegCleaner Startup Manager, illetve programeltávolító funkcióval futtatható.

A regisztrációs adatbázisban eltárolt már fölösleges tartalmak felkutatásához, illetve az azok törléséhez használható karbantartó szoftver amivel akár egy mélyebb szakértelem nélkül használható profilosan elérhető konfiguráló eszközzel tudjuk az operációs rendszer aktuális beállításait módosítani, amivel gyorsabbá tehető, illetve akár játékok, illetve több erőforrást igénylő szoftvereket lehet kényelmesebb felhasználói élménnyel használni. Az alapértelmezett használt böngészők munkafolyamat előzményeinek a törlése, illetve a merevlemezen található tartalmak eltávolításához csak ki kell választani azokat a tartalmakat amit törölni szeretnénk. Registry töredezettség mentesítéshez is használható ami a szoftver felületén integrált speciális funkcióval lehet.

A TweakNow RegCleaner szoftverek uninstallálásához, az automatikusan betöltődő programok listájának a szerkesztéséhez is használható. A karbantartó alkalmazás rendszer információk megjelenítéséhez is használható. A TweakNow RegCleaner karbantartó program innen szerezhető be.

TweakNow RegCleaner Karbantartó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ingyenes karbantartó szoftver Registry töredezettség mentesítő a TweakNow RegCleaner
Szerző
Leírás
Registry, merevlemez pucoló program amivel a regisztrációs adatbázis töredezettség mentesíthető, illetve konfigurálási munkafolyamatokhoz futtatható. A TweakNow RegCleaner egyéni karbantartási feladatokhoz eredményes.

Kapcsolódó szoftverek