Fájlok és mappák elrejtése a Wise Care 365 szoftverével

Ezzel a karbantartóval, nem csak hogy pucolhatod a Windows által visszahagyott fölösleges fájlmaradványokat, de akár mappákat, USB meghajtókat vagy fájlok elrejtését is kezdeményezheted.

Egy igazán remek magyarul és ingyenesen használható karbantartó szoftver ami pucolja a merevlemezt, a böngészők gyorsítótárát, illetve a visszamaradt registry értékeket is átnézi. A Wise Care 365 funkciói itt nem érnek véget hisz további különálló kiegészítők hozzáadásával tovább okosítható. Ha rendelkezel olyan fájllal vagy mappával amit nem szeretnél másokkal megosztani, mivel annak tartalma rád nézve bizalmas adatokat tartalmaz, egyszerűen el is rejtheted a kíváncsi tekintetek elől. Az applikáció kezelőpanelján válaszd ki a fájl/mappa rejtés opciót, ami után meg kell adnod egy biztonságosnak és a számodra könnyen megjegyezhetőnek tekinthető jelszót. Közvetlenül a felületén tallózhatóak be adott mappák, fájlok, de akár hordozható adathordozók is a levédett állományok kizárólag az előzőleg megadott jelszó birtokában érhetőek el ezentúl. Fogd és vidd támogatással is rendelkezik. A használata különösebb szakértelmet nem igényel, így a kezdők is pillanatok alatt végrehajthatják a szóban forgó folyamatot. Természetesen ne feledkezz meg a Wise Care 365 többi funkciójáról sem. Biztonságos lemeztörlőjével visszaállíthatatlanná tudod tenni a korábban eltávolított elemeket. Ha csak az önálló csomagra van szükséged, töltsd le a Wise Folder Hider szoftvert az alábbi linken.

Fájlok, mappák elrejtése és visszaállítása könnyedén

Fájlok, mappák elrejtése és visszaállítása


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Kapcsolódó szoftverek