Wise Care 365: Szoftver biztonsági mentések készítéséhez is…

Az alábbi karbantartó szoftverrel (Wise Care 365) néhány biztonsági mentés készítési lehetőséghez is hozzáférhetsz, mentheted a rendszerleíró értékeit, de akár rendszer visszaállítási pont készítését is kezdeményezheted.

Ha rendszeresen hajtasz végre a számítógépeden kisebb nagyobb módosításokat, bármikor hiba csúszhat a számításba ami a PC rendellenes működését eredményezheti. Ez nem gond ha van biztonsági mentés, így könnyen visszatérhetsz a még működőképes állapotra. Ha a géped karbantartására a Wise Care 365 nevű szoftvert futtatod, ő is támogat néhány alapvető a szóban forgó feladat megvalósításához segédletet.

Mivel a program takarítja a regisztrációs adatbázist is, néha akaratunk ellenére törlődhetnek onnan olyan értékek, amik fontosak, nélkülözhetetlenek. Ezen jellegű nemkívánatos jelenségek elkerülésére azokról teljes mentést lehet készíteni a Wise Care 365-el majd azt igény esetén vissza is lehet állítani.

Ehhez nem is kell mást tenned, mint a program indítása után a felső eszköztárán a biztonsági mentés opciót választani, itt alapvetően két lehetőség biztosított.

Vagy lemented a rendszerleíróban található értékeket, vagy egy teljes rendszer visszaállítási pontot generálsz. Mindkét opció egy kattintással kezdeményezhető és igen gyorsan le is zajlik.

A Wise Care 365 több mint egy hagyományos karbantartó program, hisz funkcionálisan ettől jóval messzebbre mutat. A felületén számos hasznos tools helyet kapott: adat helyreállítási segédlet, System monitor, memória optimalizáló, rendszer informáló, automatikus leállítási segédek.

Mivel a szoftver igen nagy támogatottságot élvez az ingyenesen elérhető változatában is rendszeresen fedezhetünk fel újdonságokat.

wise care 365 szoftver biztonsagi mentesek keszítesehez is-1310513

Így készíts biztonsági mentést egyszerűen a Wise Care 365 nevű szoftverrel


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Wise Care 365: Szoftver biztonsági mentések készítéséhez is...
Szerző
Leírás
Az alábbi karbantartó szoftverrel (Wise Care 365) néhány biztonsági mentés készítési lehetőséghez is hozzáférhetsz, mentheted a rendszerleíró értékeit, de akár rendszer visszaállítási pont készítését is kezdeményezheted.

Kapcsolódó szoftverek