MeinPlatz 6.99

A MeinPlatz egy nagyon egyszerűen használható fájlkezelő, HDD elemző program, amivel megtudhatod, hogy melyek azok a fájlok amik a legtöbb helyet foglalják a merevlemezeden. Szükség esetén a nagyobb méretű, már teljesen fölöslegessé vált fájlokat törölni is tudod. Ezt a Free alkalmazást Magyar nyelven lehet használni, beszerezhető hordozható változatban is ami dinamikusabban használható. Helyfelszabadítási feladatokhoz…

A címben említett segédalkalmazás a MeinPlatz, azoknak a számítógép tulajdonosoknak lehet hasznos, akik rengeteg olyan fájlt tárolnak a számítógép merevlemezén, amik idővel teljesen fölöslegessé váltak, illetve csökken a szabad tárkapacitás.

A MeinPlatz letöltése és az installálást követően azonnal használható, ahol Magyar nyelven kínálja fel azokat a funkciókat, amiket támogat. Ha nem szeretnéd telepíteni, a MeinPlatz hordozható változatban is beszerezhető.

A program segítségével, egy rövid elemzést követően kilistázható minden olyan fájlt, amik nagyobb mérettel rendelkeznek, ezt egy áttekinthető listán lehet megtekinteni. A hely felszabadítási feladathoz esetlegesen szükséges lehet.

Itt százalékos arányban, illetve méret alapján biztosít jelentéseket, így hamar ki lehet választani manuálisan azokat a tartalmakat amik a későbbiekben mellőzhetőek, törölhető. Ezt közvetlenül a kezelőfelületéről is kezdeményezni tudod.

MeinPlatz – Kizárást is használhatunk a pontosabb eredményekhez

Az egyszerűbb célzottabb használat érdekében a MeinPlatz szűrési, kizárási opciókat is tartalmaz, ezen a területen szabadon definiálható, hogy milyen feltételek figyelembevételével történjen meg a merevlemez tartalmának az analízise.

A MeinPlatz semmilyen extra beállítást nem igényel, ha fontosnak tartod kiválasztható, hogy milyen nézetmód szerint jelenítse meg a kilistázott tartalmakat.

Ha helyet szeretnél felszabadítani a merevlemezeden, mindenképp érdemes kipróbálnod.

Hasonló feladatkörre tervezett merevlemez elemző alkalmazás a Xinorbis vele, akár duplikált fájlokat is lehet keresni. A HDGraph megoldása annyiban különbözik a MeinPlatz nevű szoftvertől, hogy sokkal látványosabban, grafikus módon nyújt ilyen jellegű információkat a merevlemezen tárolt fájlokról.

A MeinPlatz nevű fájlkezelő programmal átlátható képet kaphatsz arról, hogy melyek azok a fájlok amik a legtöbb helyet foglalják a merevlemezeden, szükség esetén a fölösleges tartalmak azonnali törlését is támogatja. Hely felszabadításhoz egy kiváló megoldás. Magyar nyelvi támogatással.

MeinPlatz

MeinPlatz Összefoglaló:

 • Merevlemez analizáló program
 • szűrők támogatása
 • hordozható változatban is beszerezhető
 • adott tartalmak törléséhez
 • Több nézetmód
 • Ideális helyfelszabadítási feladatokhoz
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.softwareok.com/?seite=Freeware/MeinPlatz


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
MeinPlatz
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • MeinPlatz Portable 6.992021-06-06 MeinPlatz Portable 6.99 (0)
  A MeinPlatz Portable egy speciális merevlemez Tools, amivel pillanatok alatt megtudhatod, hogy melyek azok a fájlok amik a legtöbb […]
 • HDGraph 1.5.1.02015-12-17 HDGraph 1.5.1.0 (0)
  A HDGraph grafikus formában tájékozódhatsz arról hogy a merevlemezeden melyik program vagy fájl foglalja a legtöbb helyet. Így annak […]
 • WinDirStat 1.1.22013-08-13 WinDirStat 1.1.2 (0)
  A Magyar nyelvi támogatással rendelkező WinDirStat segítségével elemezni tudod, hogy a merevlemezeden mennyi helyet foglalnak az […]
 • Q-Dir 9.552021-06-11 Q-Dir 9.55 (0)
  A Q-Dir klasszikus többpaneles fájlkezelő alkalmazás amellyel könnyedén tudjuk rendszerezni a számítógépünkön található tartalmakat. […]
 • Q-Dir Portable 9.552021-06-11 Q-Dir Portable 9.55 (0)
  A Q-Dir Portable többpaneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő alkalmazás. Ezt a kiadást nem kell telepíteni, hordozható változat. […]