MeinPlatz 5.61

A MeinPlatz egy nagyon egyszerűen használható fájlkezelő, HDD elemző program, amivel megtudhatod, hogy melyek azok a fájlok amik a legtöbb helyet foglalják a merevlemezeden. Szükség esetén a nagyobb méretű, már teljesen fölöslegessé vált fájlokat törölni is tudod. Az alábbi Free alkalmazás Magyar nyelvi támogatással bír, beszerezhető hordozható változatban is. Helyfelszabadítási feladatokhoz…

A címben említett segédalkalmazás a MeinPlatz, azoknak a számítógép tulajdonosoknak lehet hasznos, akik rengeteg olyan fájlt tárolnak a számítógép merevlemezén, amik idővel teljesen fölöslegessé váltak, illetve csökken a szabad tárkapacitás.

A MeinPlatz letöltése és az installálást követően azonnal használható, ahol Magyar nyelven kínálja fel azokat a funkciókat, amiket támogat. Ha nem szeretnéd telepíteni, a MeinPlatz hordozható változatban is beszerezhető.

A program segítségével, egy rövid elemzést követően kilistázható minden olyan fájlt, amik nagyobb mérettel rendelkeznek, ezt egy áttekinthető listán lehet megtekinteni.

Itt százalékos arányban, illetve méret alapján biztosít jelentéseket, így hamar ki lehet választani manuálisan azokat a tartalmakat amik a későbbiekben mellőzhetőek, törölhető. Ezt közvetlenül a kezelőfelületéről is kezdeményezni tudod.

Az egyszerűbb célzottabb használat érdekében a MeinPlatz szűrési, kizárási opciókat is tartalmaz, ezen a területen szabadon definiálható, hogy milyen feltételek figyelembevételével történjen meg a merevlemez tartalmának az analízise.

A MeinPlatz semmilyen extra beállítást nem igényel, ha fontosnak tartod kiválasztható, hogy milyen nézetmód szerint jelenítse meg a kilistázott tartalmakat.

Ha helyet szeretnél felszabadítani a merevlemezeden, mindenképp érdemes kipróbálnod.

Hasonló feladatkörre tervezett merevlemez elemző alkalmazás a Xinorbis vele, akár duplikált fájlokat is lehet keresni. A HDGraph megoldása annyiban különbözik a MeinPlatz nevű szoftvertől, hogy sokkal látványosabban, grafikus módon nyújt ilyen jellegű információkat a merevlemezen tárolt fájlokról.

A MeinPlatz nevű fájlkezelő programmal átlátható képet kaphatsz arról, hogy melyek azok a fájlok amik a legtöbb helyet foglalják a merevlemezeden, szükség esetén a fölösleges tartalmak azonnali törlését is támogatja. Hely felszabadításhoz egy kiváló megoldás. Magyar nyelvi támogatással.

MeinPlatz

MeinPlatz Összefoglaló:

 • Merevlemez analizáló program
 • szűrők támogatása
 • hordozható változatban is beszerezhető
 • adott tartalmak törléséhez
 • Több nézetmód
 • Ideális helyfelszabadítási feladatokhoz
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.softwareok.com/?seite=Freeware/MeinPlatz


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
MeinPlatz
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • MeinPlatz Portable 5.612019-05-25 MeinPlatz Portable 5.61 (0)
  A MeinPlatz Portable egy speciális merevlemez Tools, amivel pillanatok alatt megtudhatod, hogy melyek azok a fájlok amik a legtöbb […]
 • WinDirStat 1.1.22013-08-13 WinDirStat 1.1.2 (0)
  A Magyar nyelvi támogatással rendelkező WinDirStat segítségével elemezni tudod, hogy a merevlemezeden mennyi helyet foglalnak az […]
 • HDGraph 1.5.1.02015-12-17 HDGraph 1.5.1.0 (0)
  A HDGraph grafikus formában tájékozódhatsz arról hogy a merevlemezeden melyik program vagy fájl foglalja a legtöbb helyet. Így annak […]
 • TreeSize Free 4.3.02019-01-24 TreeSize Free 4.3.0 (0)
  A TreeSize Free nevű szoftver segítségével egyszerűen és gyorsan tudsz arról meggyőződni, hogy mi foglalja a legtöbb helyet a […]
 • HDD Guardian 0.7.02016-08-01 HDD Guardian 0.7.0 (0)
  A HDD Guardian segítségével rengeteg hasznos információt kaphatsz merevlemezedről, többek között megtudhatod az aktuális […]