LookDisk 6.6

A LookDisk egy speciális karbantartó szoftver, amivel néhány egyszerű lépésben fel lehet kutatni a fájlduplikátumokat. A szoftver rendeltetésszerű használata esetén helyet szabadíthatsz fel a merevlemezen. Ez a Free alkalmazás támogatja, hogy szűrőket, kizárásokat alkalmazz. Tartalmaz egy beépített keresőt is. A program ZIP, RAR, TXT, EXE, JPEG, illetve számos más népszerű fájlkiterjesztésnél teljes körű támogatást nyújt.

Egy speciális karbantartó szoftver a LookDisk, amivel néhány lépésben tudsz olyan fájlok után kutatni a merevlemezeden, amik csak az értékes helyet foglalják. Profi duplikátum kereső program. Rengeteg különleges, hasznos beállításhoz biztosít hozzáférést. A LookDisk hordozható változatban is beszerezhető.

A LookDisk letöltése után, egy a hasonló programokra jellemző telepítési lépésekkel installálható, ezt követően egy áttekinthető, egyben rengeteg hasznos beállítási lehetőséghez biztosít hozzáférést.

A LookDisk duplikált fájlok keresésekekor, adott tartalmak kihagyásához, szűrőket, kizárások használatát is lehetővé teszi. A szoftver rengeteg fájlkiterjesztés esetén alkalmazható, legyen az kép, videó, szöveges tartalom, tömörített fájlok. Néhány fontosabb fájltípust kiemelve a támogatottsági listáján megtalálható a ZIP, RAR, TXT, EXE, JPEG kimenet.

A LookDisk karbantartója kevés helyen is elfér, a futtatása során minimális erőforrást igényel, így amíg fut más feladatokat is végrehajthatsz a háttérben.

A keresések időintervalluma adott konfigurációtól, illetve a merevlemezen található duplikátum fájlok függvényben alakul.

Duplikátum fájlok keresésére használhatod még az Easy Duplicate Cleaner vagy az AllDup nevű programot. Az utóbbi alternatíva szintén rengeteg igen hasznos testre szabási lehetőséget biztosít a hatékonyabb eredmény elérésének a céljából. Belőle is beszerezhető telepítést nem igénylő kiadás.

A LookDisk egy különleges karbantartó szoftver, amivel duplikált fájlok után kezdeményezhetsz kereséseket. Támogatja, hogy szűrőket, kizárásokat alkalmazz, a pontosabb eredmény eléréséhez. Beszerezhető hordozható kivitelben. Jelenleg csak Angol nyelven érhető el. Ingyenes. Ha a merevlemezeden helyet szeretnél felszabadítani, mindenképp érdemes kipróbálni.

LookDisk

LookDisk összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • duplikátum kereső
 • egyszerű a használata
 • szűrők kizárások támogatása
 • ZIP, RAR, TXT, EXE, JPEG fájlkiterjesztéseknél is támogatott
 • helyfelszabadításhoz
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.fxsearch.com/ldw_eng/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
LookDisk
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • LookDisk Portable 6.62017-02-26 LookDisk Portable 6.6 (0)
  A LookDisk Portable egy telepítés nélkül több gépen is futtatható karbantartó, ami duplikátum fájlok keresésére lett megtervezve. […]
 • Disk Savvy 15.5.142023-09-13 Disk Savvy 15.5.14 (0)
  A Disk Savvy egy merevlemez elemző, analizáló szoftver amely segítségével néhány pillanat alatt megtudható, hogy mely fájltípusok […]
 • Disk Sorter 15.5.142023-09-13 Disk Sorter 15.5.14 (0)
  A Disk Sorter merevlemez analizáló, figyelő szoftver aminek a segítségével átlátható formában tekintheted meg hogy mi mennyi helyet […]
 • DiskBoss 13.9.182023-08-01 DiskBoss 13.9.18 (0)
   A DiskBoss egy professzionális merevlemez asszisztens szoftver ami segít grafikus módon megjeleníteni az aktuálisan felhasznált […]
 • Alternate Directory 4.0902023-04-13 Alternate Directory 4.090 (0)
  Az Alternate Directory egy rendkívül praktikus Merevlemez kezelő szoftver, amivel nem csak hogy megtudhatod melyek azok a tartalmak […]