Karbantartó szoftverek

Duplicate File Eraser 2.0.2.0

A Duplicate File Eraser segítségével gyorsan és hatékonyan keresheted meg azokat a fájlokat amikből több is előfordul a merevlemezen. Szükség esetén törölheted, így ideális helyfelszabadításhoz is, karbantartáshoz elengedhetetlen. Amellett hogy Free alkalmazás, több keresési módszert is lehet választani. Tartalmaz még MD5 Hash generátort is.

Az évek alatt könnyen összegyűlhetnek olyan fájlok a számítógép merevlemezén, amikből több is található, amik idővel csak az értékes helyet foglalják, nem marad hely olyan tartalmak számára amik hasznosak. Ezeket kézzel felkutatni szinte lehetetlen, ebben nyújt segítséget a Duplicate File Eraser nevű program. Egyszerűen használható.

A Duplicate File Eraser letöltése után egy tömörített mappát kapunk, ami tartalmaz Linux Mac, Windows rendszerekre optimális változatot. A szoftvert nem kell telepíteni csak el kell indítani, így nem szemetel a használata során.

Ez a duplikátum kereső alkalmazás a hasonló szoftverekkel ellentétben nem adott meghajtókat céloz meg, hanem mappákat, amit az első indítását követően kell neki megadni. Igen gyorsan és pontosan tud dolgozni. A Duplicate File Eraser további érdekessége, hogy az ilyen jellegű fájlokhoz tartozó MD5 Hash értékeit is meg tudja jeleníteni. A keresés után egy áttekinthető listát biztosít a többszörözött tartalmakról, azokat akár egyetlen parancs kiadásával lehet törölni. Ezen kívül azokat lehet még mozgatni, átnevezni így azokkal rengeteg lehetőség biztosított.

A szoftver néhány kizárási lehetőséget is lehetővé tesz, így kizárhatóak a keresésekből meghatározott fájlok, méret, vagy akár típus alapján.

A Duplicate File Eraser sajnos Magyar nyelven nem tud, de hogy honosított formában lehessen használni, biztosít ehhez egy speciális menüpontot, ahol vagy némi angol nyelvtudás birtokában, vagy nyelvfordító programokkal bárki saját magának honosítani tudja azt.

Hasonló duplikátum kereső alkalmazás az Auslogics Duplicate File Finder, illetve a Soft4Boost Dup File Finder amik némileg alaposabb, látványosabb módját szolgáltatják ennek végrehajtásához.

A Duplicate File Eraser egy több keresési lehetőséget is biztosító speciális karbantartó, amivel megtudhatod, hogy melyek azok a fájlok amikből több is előfordul a merevlemezen. Helyfelszabadításhoz is megfelelő. MD5 Hash értékek megjelenítéséhez.

Duplicate File Eraser

Duplicate File Eraser Összefoglaló:

 • Duplikátum kereső alkalmazás
 • szűrők támogatása
 • egyszerű használat
 • nem kell telepíteni
 • helyfelszabadításhoz
 • MD5 Hash értékek megjelenítéséhez
 • Magyarítható
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.f2ko.de/en/dfe.php

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Duplicate File Eraser
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FindOnClick 3.3.10.02024-07-19 FindOnClick 3.3.10.0 (0)
  A FindOnClick Szkript funkcióval, reguláris kifejezésekkel tervezett fájlkereső program amivel sokkal gyorsabban lehet a kellő […]
 • Wise Duplicate Finder 2.1.3.642024-07-10 Wise Duplicate Finder 2.1.3.64 (0)
  A Wise Duplicate Finder megoldásának köszönhetően helyet lehet felszabadítani a PC merevlemezén azáltal, hogy felkutatod a többször […]
 • AllDup Portable 4.5.622024-07-09 AllDup Portable 4.5.62 (0)
  Az AllDup Portable egy telepítés nélkül futtatható duplikátum kereső program. A szoftver ideális hogy néhány lépésben fel tudd […]
 • Auslogics Duplicate File Finder 10.0.0.62024-07-03 Auslogics Duplicate File Finder 10.0.0.6 (3)
  Az Auslogics Duplicate File Finder a legjobb és legegyszerűbb megoldást biztosítja az akár kezdő ismeretekkel rendelkező felhasználók […]
 • Glary Duplicate Cleaner 6.0.1.42024-04-27 Glary Duplicate Cleaner 6.0.1.4 (0)
  A Glary Duplicate Cleaner egy úgynevezett fájlmásolat takarító amivel felkutathatod, majd véglegesen törölheted azokat a tartalmakat […]

Szólj hozzá