MeinPlatz Portable 7.22

A MeinPlatz Portable egy speciális merevlemez Tools, amivel pillanatok alatt megtudhatod, hogy melyek azok a fájlok amik a legtöbb helyet foglalják a merevlemezeden, ideális hogy néhány lépésben akár jelentősebb helyet tudj felszabadítani. Szűrők támogatása, több nézetmód jellemzi. Hordozható szoftver formájában futtathatod. Magyar nyelvű.

Kisebb tárkapacitású merevlemezzel rendelkező számítógép tulajdonosok számára lehet igen hasznos a MeinPlatz Portable nevű alkalmazás, ami információt tud biztosítani arról, hogy melyek azok a fájlok amiknek a törlésével akár jelentősebb helyet lehet felszabadítani. A szoftver nem igényel telepítést, hordozható formában futtatható. Rendszeres használatra installálható kiadásban is beszerezhető, ezt a kiadást is kipróbálhatod ha csak azt szeretnéd tudni mit hozhatsz ki belőle mint merevlemez kezelő Tools.

A MeinPlatz Portable Letöltése után egy tömörített fájlt kapsz amit csak ki kell csomagolni egy szabad helyre, az így kapott mappát akár fel is másolhatod egy cserélhető adathordozóra, ezáltal több számítógépen is tudod futtatni a szóban forgó információszerzés céljából.

Az alkalmazás indítása után egyetlen parancs kiadásával lehet elemzéseket végrehajtani, ahol akár adott mappák tartalma is megadható. A találati eredményeket egy áttekinthető listán lehet áttekinteni, ahol méret, fájlok száma, mappa, illetve elérési útvonal szerint kategorizálva biztosít jelentéseket.

A MeinPlatz Portable áttekinthetőségének köszönhetően, könnyen kiválasztható az a fájl ami fölösleges, egyben nagy méretű, közvetlenül a kezelőfelületéről törölhető szükség esetén. Adott felhasználási területtől függően hasznos lehet, hogy szűrőket, illetve kizárásokat is lehet alkalmazni a hatékonyabb áttekinthetőbb eredmények biztosításának az érdekében.

Hasonló feladatkörre tervezett segédalkalmazás a TreeSize Free Portable illetve a Glary Disk Explorer. Mindkét alternatíva teljesen ingyenesen használható, nagyon hasznos szolgálatot tud tenni adott esetekben.

A MeinPlatz Portable egy telepítést nem igénylő speciális merevlemez analizáló program, ami abban lehet a segítségedre, hogy megtudd melyek azok a programok, fájlok, amik a legtöbb helyet igénylik a merevlemezeden. Ideális helyfelszabadításhoz. Nagyon egyszerű a használata, Magyar nyelvi támogatással is bír. Szükség esetén szűrőket, kizárásokat is lehet alkalmazni.

MeinPlatz Portable

MeinPlatz Portable Összefoglaló:

 • Merevlemez elemző alkalmazás
 • nem igényel telepítést
 • installálható változatban is beszerezhető
 • egyszerű használat
 • szűrők kizárások támogatása
 • helyfelszabadításhoz
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.softwareok.com/?seite=Freeware/MeinPlatz


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
MeinPlatz Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • MeinPlatz 7.222021-10-24 MeinPlatz 7.22 (0)
  A MeinPlatz egy nagyon egyszerűen használható fájlkezelő, HDD elemző program, amivel megtudhatod, hogy melyek azok a fájlok amik a […]
 • Q-Dir Portable 9.952021-10-20 Q-Dir Portable 9.95 (0)
  A Q-Dir Portable többpaneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő alkalmazás. Ezt a kiadást nem kell telepíteni, hordozható változat. […]
 • DesktopOK 9.232021-10-18 DesktopOK 9.23 (0)
  A DesktopOK egy ikon rendező program amivel könnyedén tudod rendszerezni az asztalon elhelyezett elemeket. Azok elhelyezkedésének […]
 • ProcessKO 5.672021-10-16 ProcessKO 5.67 (0)
  A ProcessKO az aktuálisan futó folyamatokat figyelemmel kíséri és azok menedzselésében is segédkezik ez a Free alkalmazás. Vele olyan […]
 • Process Lasso Portable 10.3.1.102021-10-15 Process Lasso Portable 10.3.1.10 (0)
  A Process Lasso Portable egy rendszerfolyamat figyelő, monitorozó és konfiguráló free alkalmazás, módosítható az erőforrás eloszlás […]