TreeSize Free Portable 4.4.2.514

A TreeSize Free Portable egy speciális merevlemez elemző alkalmazás, amivel pillanatok alatt fényt deríthetsz arra, hogy mi foglalja a legtöbb helyet. Ezen eredményeket felhasználva akár helyet is tudsz felszabadítani. Szűrők támogatása, testre szabhatóság jellemzi. Free alkalmazás. Ez a hordozható változata.

Egy igen hasznos alkalmazásnak tekinthető a TreeSize Free Portable, amivel szinte azonnal megtudhatod, hogy melyek azok a fájlok amik sok helyet pazarolnak el a merevlemezen. Ezt a változatot nem kell telepíteni, hordozható kiadás. Természetesen napi használatra a TreeSize Free Portable telepíthető változata is fellehető a kínálatunkban.

A TreeSize Free Portable letöltése után azt csak ki kell csomagolni, majd akár azt fel is másolhatod egy USB adathordozóra, onnantól arról is futtatható szemetelés nélkül. Így egyszerre több gépen is használhatod.

A TreeSize Free Portable felépítésben az egyszerűségre koncentrál, természetesen erre szükség is van mivel sajnos Magyar nyelven nem tud. Azon felül hogy a TreeSize Free Portable speciális szűrőket is szolgáltat, ki lehet zárni adott mappákat a vizsgálatok alól, azt is lehetővé teszi, hogy az általa szolgáltatott jelentéseket több mértékegység szerint is meg tudja jeleníteni. Természetesen ezek el is menthetőek későbbre, ami akár összehasonlításokhoz is jól tud jönni.

A futtatása előtt megadható neki, hogy melyik meghajtót elemezze, a felületén biztosított felsorolást több paraméter alapján is lehet variálni. Ezeket akár tovább lehet bővíteni, mappákra bontva. A felsorolás történhet dátum, méret, betű szerint.

A TreeSize Free Portable beállítási lehetőséget nem tartalmaz, talán erre nincs is szükség ilyen jellegű feladatok végrehajtásához.

Alternatívájaként választhatod még a Glary Disk Explorer vagy a Xinorbis megoldását, természetesen mindkét szoftver teljesen ingyenesen futtatható.

A TreeSize Free Portable egy telepítés nélkül futtatható speciális merevlemez elemző program, amivel megtudhatod, hogy melyek azok a fájlok amiknek a törlésével helyet tudsz felszabadítani. Ingyenesen használható.

TreeSize Free Portable

TreeSize Free Portable Összefoglaló:

 • Merevlemez analizáló szoftver
 • Nagy méretű fájlok kereséséhez
 • Nem kell telepíteni
 • installálható változatban is elérhető
 • egyszerű használat
 • szűrők támogatása
 • több mértékegység szerinti listázás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.jam-software.com/treesize_free/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
TreeSize Free Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • TreeSize Free 4.50.5642021-07-02 TreeSize Free 4.50.564 (0)
  A TreeSize Free nevű szoftver segítségével egyszerűen és gyorsan tudsz arról meggyőződni, hogy mi foglalja a legtöbb helyet a […]
 • UltraSearch Portable 3.1.2.6782021-09-01 UltraSearch Portable 3.1.2.678 (0)
  Az UltraSearch Portable egy telepítés nélkül használható speciális fájlasszisztens, amivel nehezen megtalálható fájlokat kereshetsz. […]
 • MeinPlatz Portable 7.112021-07-29 MeinPlatz Portable 7.11 (0)
  A MeinPlatz Portable egy speciális merevlemez Tools, amivel pillanatok alatt megtudhatod, hogy melyek azok a fájlok amik a legtöbb […]
 • ProcessKO 5.672021-10-16 ProcessKO 5.67 (0)
  A ProcessKO az aktuálisan futó folyamatokat figyelemmel kíséri és azok menedzselésében is segédkezik ez a Free alkalmazás. Vele olyan […]
 • Q-Dir Portable 9.94.12021-10-16 Q-Dir Portable 9.94.1 (0)
  A Q-Dir Portable többpaneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő alkalmazás. Ezt a kiadást nem kell telepíteni, hordozható változat. […]