Korszerű karbantartó szoftver a Weeny Free System Cleaner ami konfigurálásra is használható

A program egy univerzális, ingyenes karbantartó szoftver amivel azon beállítások is módosíthatóak amiket a hagyományos módszerrel nehezebben lehetett végrehajtani. A Weeny Free System Cleaner fájlmegsemmisítő funkciót, illetve uninstallert is biztosít.

A szoftver egy hatékony univerzális karbantartó ami az összes mappát, illetve tároló mappát támogatja ami a Windows futtatásakor átmeneti mappakánt használt ahol több olyan fájl mentett el az operációs rendszer ami csak lassabbá teheti a Windows rendszert.

A karbantartó szoftverrel a bonyolultabban hozzáférhető beállítások testre szabásához is egy hatékonyabb lehetőséget támogat.

Ingyenes Windows karbantartó szoftver

A Weeny Free System Cleaner a böngészők, a beállításjegyzék optimalizálása, a merevlemez, illetve a TEMP mappák esetén használható. A szoftver beállításainál definiálhatod, hogy mely területen kutassa fel a fölösleges fájlokat majd törölje azokat. Az alkalmazás időzíthető egy szükséges időpontban történő karbantartáshoz, amivel a merevlemez, a registry, illetve a böngészők megtekintett tartalmai, eltárolt munkafolyamat előzményei törölhetőek.

A programmal a fölösleges alkalmazások előre definiált módszerrel történő eltávolítása akár hely felszabadításhoz használható.

Az összes használt operációs rendszeren használható, Windows 10 támogatással tervezték amivel karbantartás, illetve konfigurálás támogatott. A Weeny Free System Cleaner innen szerezhető be.

Weeny Free System Cleaner – karbantartó szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Korszerű karbantartó szoftver a Weeny Free System Cleaner ami konfigurálásra is használható
Szerző
Leírás
A karbantartó szoftverrel konfigurálás, illetve régi fölösleges alkalmazások törléséhez is kapunk funkciót. A Weeny Free System Cleaner ingyenes kiadás.

Kapcsolódó szoftverek