Glary Tracks Eraser 5.0.1.220

A Glary Tracks Eraser egy fejlett rendszerpucoló szoftver, amivel többek között a böngészők előzményeit tudod eltávolítani. Alapvető karbantartáshoz, privát takarításhoz igen hasznos. Természetesen ezen kívül ez a Free alkalmazás számos népszerű programot támogat még, sőt a Windows naplófájljait is el tudja távolítani, ezzel helyet szabadíthatunk fel. A kijelölt elemekről alapvető információkat is biztosít.

A számítógép használata, illetve böngészés során rengeteg olyan fájlelőzmény tárolódik el a merevlemezen, amik nem csak értékes tárhely kapacitás okán jelenthet problémát, hanem biztonsági megközelítésből is kockázatokat rejthet.

Ha egy egyszerű és megbízható karbantartót szeretnél, amivel biztonságosabbá szeretnéd tenni a számítógépedet és némi teljesítmény javulást szeretnél elérni böngészés során akkor kipróbálhatod a Glary Tracks Eraser nevű programot. Ezen funkciót a Glary Utilities karbantartó esetén is igénybe lehet venni.

Plusz funkciók eléréséhez

A Glary Tracks Eraser installálásakor fel fogja ajánlani, hogy a fejlesztő fő programkészletét is letölti, természetesen ez nem kötelező megtiltható neki. de ha mégis engedélyeznénk, ezzel több funkciót tudunk kihozni a számítógépből karbantartáshoz.

Ha nem szereted az olyan szoftvereket amik bonyolult beállítások útján fogható munkára, van egy jó hírem, a Glary Tracks Eraser nélkülöz minden ilyen jellegű lehetőséget, kifejezetten egyszerű használni. Az első indulását követően egy egyszerű de a kornak megfelelő felület vár ahol azonnal átvizsgál minden fontosabb területet ami szemetelődésre hajlamos. Támogatja a legnépszerűbb böngészőket, a Mozilla Firefox, Google Chrome-ot, ami viszont elkerülhetetlen, hogy azokat a takarítás idejére be kell zárni.

Glary Tracks Eraser – Alapos karbantartás…

A böngészőkön kívül a Windows naplófájlokat is vizsgálat alá veszi, a keresési előzményeket, a vágólap, továbbá a futtatási előzményeket is eltávolítja, itt ezeket kézzel kell a számára engedélyezni. A Glary Tracks Eraser bal oldalon található opcióinál lehet kiválasztani mit vizsgáljon át. Az analízis után a jobb oldali panelon egy adott elemre kattintva arról néhány alapvető információt is szolgáltat, megnyitható a fájlt tartalmazó mappa, a tulajdonságai megtekinthetőek, opcionálisan RegEdit-ben kezelhetőek. Lehetőség van még vele külön megtekinteni a begépelt URL-ek listáját, illetve az eltárolt nyomkövető sütiket, ezek manuálisan törölhetőek. A Glary Tracks Eraser privát takarításra egy remek választás.

A Glary Tracks Eraser funkcionálisan kísértetiesen hasonlít a Glary Disk Cleaner-re ami szintén ugyanattól a fejlesztőtől származik.

Ha fontos a számodra a számítógéped és az adataid biztonsága, minimalizálnád az adatlopás kockázatát, akkor mindenképp érdemes kipróbálni a Glary Tracks Eraser nevű ingyenesen használható karbantartót.

Glary Tracks Eraser

Glary Tracks Eraser összefoglaló:

 • Karbantartó alkalmazás
 • privát takarítási lehetőségek
 • Windows naplófájlok törlése
 • böngésző pucoló
 • alapvető információk biztosítása a talált elemekről
 • kifejezetten egyszerű használat
 • választható vizsgálati módok
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.glarysoft.com/tracks-eraser/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Glary Tracks Eraser
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Privacy Eraser Free 5.3.32020-09-18 Privacy Eraser Free 5.3.3 (0)
  A Privacy Eraser Free egy igazán sokoldalú rendszerpucoló program, ami speciális eszközökkel van ellátva karbantartáshoz. Pucolja a […]
 • PrivaZer 4.0.102020-09-11 PrivaZer 4.0.10 (0)
   A PrivaZer egy ingyenes nyomeltávolító alkalmazás, segítségével a böngészési előzményeink, a Windows által visszahagyott nyomok […]
 • Glary Disk Cleaner 5.0.1.2202020-09-07 Glary Disk Cleaner 5.0.1.220 (0)
  A Glary Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó Windows pucoló szoftver amivel törölheted a már fölöslegesnek számító átmeneti […]
 • Glary Utilities 5.1502020-09-07 Glary Utilities 5.150 (0)
  A Glary Utilities segítségével rendbe rakhatjuk a Windowst ezáltal gyorsabbá és megbízhatóbbá téve azt. Takarítja a böngészőt, a […]
 • Glary Utilities Portable 5.1502020-09-07 Glary Utilities Portable 5.150 (0)
  A Glary Utilities Portable segítségével böngészési előzményeinktől illetve a rendszer által generált fölösleges szemetektől […]