Glary Tracks Eraser 5.0.1.175

A Glary Tracks Eraser egy fejlett rendszerpucoló szoftver, amivel többek között a böngészők előzményeit tudod eltávolítani. Alapvető karbantartáshoz, privát takarításhoz igen hasznos. Természetesen ezen kívül ez a Free alkalmazás számos népszerű programot támogat még, sőt a Windows naplófájljait is el tudja távolítani, ezzel helyet szabadíthatunk fel. A kijelölt elemekről alapvető információkat is biztosít.

A számítógép használata, illetve böngészés során rengeteg olyan fájlelőzmény tárolódik el a merevlemezen, amik nem csak értékes tárhely kapacitás okán jelenthet problémát, hanem biztonsági megközelítésből is kockázatokat rejthet.

Ha egy egyszerű és megbízható karbantartót szeretnél, amivel biztonságosabbá szeretnéd tenni a számítógépedet és némi teljesítmény javulást szeretnél elérni böngészés során akkor kipróbálhatod a Glary Tracks Eraser nevű programot. Ezen funkciót a Glary Utilities karbantartó esetén is igénybe lehet venni.

A Glary Tracks Eraser installálásakor fel fogja ajánlani, hogy a fejlesztő fő programkészletét is letölti, természetesen ez nem kötelező megtiltható neki. de ha mégis engedélyeznénk, ezzel több funkciót tudunk kihozni a számítógépből karbantartáshoz.

Ha nem szereted az olyan szoftvereket amik bonyolult beállítások útján fogható munkára, van egy jó hírem, a Glary Tracks Eraser nélkülöz minden ilyen jellegű lehetőséget, kifejezetten egyszerű használni. Az első indulását követően egy egyszerű de a kornak megfelelő felület vár ahol azonnal átvizsgál minden fontosabb területet ami szemetelődésre hajlamos. Támogatja a legnépszerűbb böngészőket, a Mozilla Firefox, Google Chrome-ot, ami viszont elkerülhetetlen, hogy azokat a takarítás idejére be kell zárni.

A böngészőkön kívül a Windows naplófájlokat is vizsgálat alá veszi, a keresési előzményeket, a vágólap, továbbá a futtatási előzményeket is eltávolítja, itt ezeket kézzel kell a számára engedélyezni. A Glary Tracks Eraser bal oldalon található opcióinál lehet kiválasztani mit vizsgáljon át. Az analízis után a jobb oldali panelon egy adott elemre kattintva arról néhány alapvető információt is szolgáltat, megnyitható a fájlt tartalmazó mappa, a tulajdonságai megtekinthetőek, opcionálisan RegEdit-ben kezelhetőek. Lehetőség van még vele külön megtekinteni a begépelt URL-ek listáját, illetve az eltárolt nyomkövető sütiket, ezek manuálisan törölhetőek. A Glary Tracks Eraser privát takarításra egy remek választás.

A Glary Tracks Eraser funkcionálisan kísértetiesen hasonlít a Glary Disk Cleaner-re ami szintén ugyanattól a fejlesztőtől származik.

Ha fontos a számodra a számítógéped és az adataid biztonsága, minimalizálnád az adatlopás kockázatát, akkor mindenképp érdemes kipróbálni a Glary Tracks Eraser nevű ingyenesen használható karbantartót.

Glary Tracks Eraser

Glary Tracks Eraser összefoglaló:

 • Karbantartó alkalmazás
 • privát takarítási lehetőségek
 • Windows naplófájlok törlése
 • böngésző pucoló
 • alapvető információk biztosítása a talált elemekről
 • kifejezetten egyszerű használat
 • választható vizsgálati módok
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.glarysoft.com/tracks-eraser/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Glary Tracks Eraser
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Privacy Eraser Free 4.60.02020-03-02 Privacy Eraser Free 4.60.0 (0)
  A Privacy Eraser Free egy igazán sokoldalú rendszerpucoló program, ami speciális eszközökkel van ellátva karbantartáshoz. Pucolja a […]
 • Secure Eraser Standard Edition 5.0002016-02-10 Secure Eraser Standard Edition 5.000 (0)
  A Secure Eraser Standard Edition egy a PC karbantartására és privát takarítására alkalmas program. Ez a Free alkalmazás tisztítani […]
 • PrivaZer 3.0.95.32020-03-28 PrivaZer 3.0.95.3 (0)
   A PrivaZer egy ingyenes nyomeltávolító alkalmazás, segítségével a böngészési előzményeink, a Windows által visszahagyott nyomok […]
 • KCleaner 3.6.6.1052020-03-20 KCleaner 3.6.6.105 (0)
  A KCleaner egy korszerű technológiával használható rendkívül hatékony privát takarító szoftver ami nem csak hogy biztonságosabbá […]
 • Soft Cleaner 1.2019.4.62020-01-30 Soft Cleaner 1.2019.4.6 (0)
  A Soft Cleaner egy kis méretű könnyen kezelhető speciális privát takarító, karbantartó, amivel törölhetőek a Windows által […]