Rugalmasan konfigurálható privát Windows pucoló: Glary Tracks Eraser

A szoftver telepítése, illetve az indítása után a karbantartó azonnal felkutatja majd megtekinthetővé teszi az összes olyan fájl, illetve munkafolyamat előzményt amiket törölhetünk vele. A profil szerint is használható alkalmazással egy remek, könnyen kezelhető megoldás áll rendelkezésre ha szükséges némi teljesítmény optimalizálás a Windows rendszeredhez. A Glary Tracks Eraser teljesen ingyenes.

A felhasználói felületén manuálisan is ki lehet választani azokat a területeket amiket karbantartani szeretnénk, azt talán bárki ki tudja választani abban az esetben is ha nem rendelkezünk megfelelő ismeretekkel mivel Magyar nyelvű indítófelülettel rendelkezik, kiválasztható az a Windows terület, illetve alkalmazás ahol esetleg szükség van privát jellegű rendszer hangolásra, karbantartásra.

Profi Windows pucoló…

A Glary Tracks Eraser a Microsoft Edge, bővítmények, illetve a Windows mappáihoz használt átmeneti tároló területekhez használható, kizárhatóak olyan tartalmak amikre szükségünk lesz később azt szándékosan szeretnénk megőrizni. Látványos indítópanelon tudhatjuk meg hogy mennyi tartalmat, illetve méretben történik meg a feladat. Az eredmény adott helyzettől függően hely felszabadítás, illetve egy jobb teljesítménnyel rendelkező Windows rendszer. Az ingyenesen beszerezhető programot itt találjuk.

Glary Tracks Eraser – Karbantartó alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Rugalmasan konfigurálható privát Windows pucoló: Glary Tracks Eraser
Szerző
Leírás
Ingyenes karbantartó szoftver ami nagyon egyszerűen tud eredményeket biztosítani a számunkra: Glary Tracks Eraser

Kapcsolódó szoftverek