Blog

Windows kártevő immunizáló szoftver az S.O.S Security Suite

Az alkalmazás egy profi kiegészítő Windows operációs rendszerre amivel minden olyan kártevő eltávolítható amit az eddig használt vírusirtó nem támogatta annak a törlését. Az S.O.S Security Suite immunizálja a operációs rendszert rengeteg kártevő ellen.

A szoftverrel felkutathatóak, illetve törölhetőek azok a kártevők amiket az installált víruskereső alkalmazások nem tudtak eltávolítani, akár megakadályozható, hogy Adware, illetve Spyware, Hijack, Autorun kártevők fertőzzék meg az operációs rendszert.

A szoftverrel az S.O.S Security Suite szabadon közzétett verziójával karbantartható, illetve optimalizálható a Windows amivel sokkal gyorsabban kezelhető. Felhasználóbarát módszerrel tud kilistázni minden fertőzést amit kizárásokhoz lehet hozzáadni, illetve uninstallálhatjuk.

Karbantartás, illetve víruskeresés

Rendszer információkat jelenít meg az operációs rendszerről, a használt hardverekről, illetve a víruskereső programról. A vírusok eltávolításakor támogatja, hogy a telepített víruskereső szoftvert unistalláljuk, ahol megnyitható a Windows programok telepítése és eltávolítása szolgáltatás.

Lehetőség van telepíteni, illetve hordozható formában elindítani ami az adott szituáció alapján lehet a futtató elvárása alapján.

A szabadon beszerezhető kártevő kereső Windows konfiguráló ami karbantartási feladatokhoz is biztosít szolgáltatásokat, innen érhető el.

S.O.S Security Suite – víruskereső program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Windows kártevő immunizáló szoftver az S.O.S Security Suite
Szerző
Leírás
Víruskereső program amivel rengeteg kártevő felkutatásához és az immunizálásukhoz tartalmaz funkciót a S.O.S Security Suite.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá