S.O.S Security Suite 1.3.3.0

Az S.O.S Security Suite egy multifunkciós eszköz amivel karbantartási feladatok, illetve víruskeresési munkafolyamatokhoz lehet rengeteg remek kiegészítőt kipróbálni. A Free alkalmazás rengeteg kártevő ellen tud védelmet nyújtani, ami Adware, illetve Spyware, Hijack, Autorun vírusokhoz is hatékony. Rendszer informáló funkciót is tartalmaz.

A program egy több feladatra is felhasználható szoftvercsomag amivel rengeteg olyan feladat elvégezhető amikhez több alkalmazás futtatására volt szükség. Az S.O.S Security Suite ingyenesen futtatható.

Az S.O.S Security Suite letöltése után a szoftvert a felhasználási igény alapján telepíthetjük, illetve futtatható. A szoftver egy rendszerezett indítófelülettel áll rendelkezésre ahol attól függően, hogy milyen feladatra tároltuk el, lehet kiválasztani azt a funkciót ami szükséges.

Az S.O.S Security Suite felhasználói felületén megjeleníti, hogy be van e kapcsolva a víruskereső alkalmazás, néhány olyan információ tekinthető meg ami a Windows kiadás, illetve a hardverek típusáról lehet minden azokról elmondható tulajdonságot kilistázni.

Az S.O.S Security Suite számos veszélyes vírust tud felkutatni, illetve eltávolítani. Az alkalmazással egy egyedi funkció is felfedezhető amivel akár védetté tehető az operációs rendszer több olyan vírus ellen amiket a használt víruseltávolító alkalmazásunk nem tudott eltávolítani. Rengeteg olyan beállítást lehet egyszerűbben megtalálni ami több időt igényelt.

Karbantartáshoz, konfiguráláshoz, illetve víruskeresési feladatokra használható a S.O.S Security Suite

A programmal konfigurálni is tudunk ahol a népszerűbb böngészőket lehet alap beállításra módosítani ami a hibás futtatás, illetve a böngésző kártevők eltávolítására futtatható. Karbantartási funkciókat is tartalmaz ahol a Windows által létrehozott fölösleges fájlok törlésével, illetve a böngészők előzményeinek az eltávolításával lehet helyet felszabadítani, illetve gyorsabbá tenni.

Az alkalmazás az S.O.S Security Suite víruseltávolító megoldása egy profi kiegészítő ha karbantartás, illetve víruskeresési feladatokhoz egy ingyenesen használható szoftverrel szeretnénk biztonságosabb, illetve gyorsabb operációs rendszert létrehozni.

Karbantartó alkalmazás az Optimizer, víruskereső program a Norton Power Eraser nevű szoftver ami a veszélyesebb vírusok ellen próbálhatóak ki.

Az S.O.S Security Suite egy akár cserélhető adathordozóról is használható program amivel karbantartani, konfigurálni, illetve vírusirtási feladatokat lehet elvégeznünk. A szoftver egyszerűen használható, ingyenesen választható ki az összes integrált kiegészítője.

S.O.S Security Suite

S.O.S Security Suite Összefoglaló:

 • karbantartó program
 • rendszer informáló
 • Windows konfiguráló
 • víruskereső funkció
 • dizájnos felhasználói felület
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.carifred.com/sos/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
S.O.S Security Suite
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • 360 Total Security 10.8.0.12622021-02-05 360 Total Security 10.8.0.1262 (1)
  A 360 Total Security egy „Sandbox” módot is biztosító víruskereső és eltávolító Free alkalmazás ami egyszerre több motort is biztosít […]
 • Avira Internet Security Suite 15.0.43.242019-02-09 Avira Internet Security Suite 15.0.43.24 (0)
  Az Avira Internet Security Suite egy teljes körű védelmet biztosító, rengeteg hasznos szolgáltatással felszerelt víruskereső, […]
 • K7 Total Security 16.0.05862021-10-26 K7 Total Security 16.0.0586 (0)
  A K7 Total Security egy teljes körű víruskereső és eltávolító szoftver amivel azonnal megtalálhatóak a veszélyes, kártékony kódok. Az […]
 • K7UltimateSecurity 16.0.05862021-10-26 K7UltimateSecurity 16.0.0586 (0)
  A K7UltimateSecurity egy univerzális víruskereső és eltávolító alkalmazás amivel maximálisan biztonságosabbá tehető a Windows […]
 • WhatInStartup 1.352021-10-25 WhatInStartup 1.35 (0)
  A WhatInStartup egy telepítés nélkül futtatható indítópult kezelő amivel az automatikusan elinduló programokat lehet profi […]