Norton Power Eraser 5.3.0.115

A Norton Power Eraser az egyik legalaposabb víruskereső és eltávolító program amit ma el lehet érni. A szoftverrel magas felismerési arány mellett kutathatóak fel a Trójai, Malware, Rootkit kártevők amellett hogy az alábbi Free alkalmazás ( Ingyenes ) nem igényel telepítést. Több keresési lehetőséget is biztosít. Magyar nyelvű.

Itt egy népszerű, garantált eredményeket biztosító víruskereső, eltávolító alkalmazás a Norton Power Eraser. A szoftver egyik leginkább említésre méltó előnyös tulajdonsága, vele a legmélyebben beágyazott kártevőket is el tudod távolítani, akár azokat is amiket más hasonló alkalmazással korábban nem tudtál, legyen az Trójai fertőzés, Malware, Rootkit, vagy akár bármely még ismeretlen vírus.

A Norton Power Eraser letöltése után az alkalmazást csak el kell indítani nem kell telepíteni mivel Portable változat. Az alkalmazás a kipróbálójától függően több keresési lehetőséget is biztosít, egyénileg adható meg a számára hol keressen vírus programokat.

Ez a víruskereső teljes Magyar nyelvi támogatással rendelkezik, minimális beállítást igényel, így a szoftver kezdőknek is javasolt abból a célból, hogy a korábban telepített víruskereső programod hatékonyságáról meg tudj bizonyosodni.

A beállításoknál engedélyezhető az úgynevezett több menetes indítású ellenőrzés, ebben az esetben alaposabb eredményeket tud biztosítani. Előre megadható a számára hogy a vele végrehajtott keresésekről egy naplófájlt készítsen, definiálható, hogy azt hol mentse el.

A Norton Power Eraser víruskeresője támogatja, hogy egyedi Proxy-kat adj meg a számára, ezt az opciót nem kötelező igénybe venni. Azt a frissítése miatt érdemes beállítani így biztonságosabban szükséges beszerezni azokat a fájlokat amik a teljes értékű működéséhez fontos.

Norton Power Eraser: Víruskeresési lehetőségek

Víruskeresés esetén a manuális választáson kívül a szoftver egy profilt is igénybe tud venni, ahol azokat a potenciális területeket tudja átvizsgálni, ahol a legnépszerűbb kártevők el tudnak rejtőzni. A Norton Power Eraser által elvégzett műveleteket vissza lehet vonni erre akkor lehet szükség ha egy téves, hasznosnak tekinthető alkalmazásra riaszt fertőzöttként.

Mivel a Norton Power Eraser alapvetően csak víruskeresésre használható fel, önállóan nem tudja megakadályozni az esetleges fertőzéseket, kizárólag az eltávolításban tud eredményeket biztosítani, javasolt mellette egy megbízható, rendszeresen frissülő antivírus program. Erre használhatod a McAfee Stinger nevű szoftvert, esetleg az Avira Free Antivirus mindkét szoftvert ingyenesen használhatod.

A Norton Power Eraser egy Portable módon futtatható Magyar nyelvű víruskereső és eltávolító alkalmazás, Trójai, Malware, Rootkit kártevők eltávolításához használható fel. Több, akár profil szerinti keresési lehetőségeket biztosít a kipróbálóinak.

Norton Power Eraser

Norton Power Eraser Összefoglaló:

 • Víruskereső és eltávolító alkalmazás
 • Nem kell telepíteni
 • Trójai, Malware, Rootkit-ek eltávolításához
 • speciális keresési lehetőségek
 • Visszavonható feladatok
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://security.symantec.com/nbrt/npe.aspx


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Norton Power Eraser
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • F-Secure Online Scanner 8.6.4.02021-10-25 F-Secure Online Scanner 8.6.4.0 (0)
  Az F-Secure Online Scanner ingyenesen futtatható Online víruskereső, eltávolító amivel egy magas felismerési arány alapján lehet a […]
 • McAfee Stinger 12.2.0.3562021-11-29 McAfee Stinger 12.2.0.356 (0)
  A McAfee Stinger minimalista felszereltséggel rendelkező Free alkalmazás amivel felkutathatóak és eltávolíthatóak a számítógépre […]
 • Malwarebytes Anti-Malware 4.4.11.1492021-11-21 Malwarebytes Anti-Malware 4.4.11.149 (1)
   A Malwarebytes Anti-Malware Malware kereső és eltávolító szoftver amivel törölhetőek a kéretlenül települt kártékony szoftverek. […]
 • AVG Anti-Virus Free 21.9.32092021-11-18 AVG Anti-Virus Free 21.9.3209 (0)
  AVG Anti-Virus Free Magyar nyelvű kezelőfelülettel rendelkező ingyenesen is futtatható víruskereső szoftver. Ez a Free alkalmazás […]
 • UnHackMe 13.07.2021.11092021-11-09 UnHackMe 13.07.2021.1109 (0)
  Az UnHackMe kis erőforrás mellett tudja a számítógépedet megvédeni az összes ismertebb vírustól, Rootkit, trójai programtól. Rengeteg […]