Winja 7.1

A Winja egy rendkívül hasznos, egyben különleges víruskereső program amivel adott fájlokat tudsz akár a Vírustotal-ra feltölteni, online védelmi funkcióval. A szoftverrel áttekinthetőek a háttérben futó folyamatok, meg tudsz vele bizonyosodni arról hogy az biztonságos e vagy sem. A Free alkalmazás védelmet biztosít többek között a Trójai, Malware, Keylogger fertőzések ellen.

Az alábbi teljesen ingyenesen használható víruskereső alkalmazás abban az esetben jöhet jól a számodra,ha rendszeren szoktál letölteni ismeretlen fájlokat, meg szeretnél arról győződni, hogy az biztonságosan használható e vagy sem. A Winja nevű szoftverre úgy is tekinthetünk, mint egy Vírustotal kliensre, mivel annak a szolgáltatását veszi igénybe.

A Winja letöltése után a szoftvert csak telepítened kell, majd egy alapvető, könnyen navigálható kezelőfelületen érheted el a szolgáltatásait. Innentől használható teljes értékűen.

A szoftverrel manuálisan adhatsz meg olyan fájlokat amiről meg szeretnél győződni, hogy elég biztonságosak e. Természetesen a Winja funkcionálisan itt nem merül ki mivel a gépen már futó folyamatok automatizált elemzését is rá lehet bízni. Itt a keresés után egy egyszerűbb jelentést biztosít arról hogy az adott fájlra a Vírustotal szolgáltatása riasztást adott e ki, vagy teljes biztonsággal használható. A Winja speciális szolgáltatásnak köszönhetően magas felismerési arány mellett ismerhetőek fel a Trójai, Malware, Keylogger, vagy bármely más károkat okozni képes kártevők.

A Winja erőforrás szempontjából nem terheli le túlságosan a Windows erőforrásait, így a használata alatt tovább használható a számítógép.

Amire viszont érdemes felhívni a figyelmet, hogy a Winja mellett mindenképp érdemes futtatni egy megbízható, rendszeresen frissülő víruskereső alkalmazást. A Winja előnye a nagyon egyszerű használat, magas felismerési arány, illetve az ingyenesség.

A Winja megoldásához hasonló kliens alkalmazás a PeStudio, illetve a RogueKillerPE mindkét szoftver hatékony megoldást biztosít azért hogy vírusmentesen tudd tartani a számítógépedet. A Crystal Security víruskeresője már sokkal több hasznos opciót biztosít.

A Winja egy különleges víruskereső alkalmazás amivel Windows alól tudsz adott fájlokat feltölteni a Vírustotal-ra. Nagyon egyszerű használni, opcionálisan korábban kiválasztott adott szolgáltatások korszerű elemzéséhez is felhasználható. Ingyenes.

Winja

Winja Összefoglaló:

 • Víruskereső alkalmazás
 • Vírustotal kliens
 • Folyamatok elemzéséhez, az azok leállításához
 • Nagyon egyszerű a használata
 • Fogd és vidd módszerrel is megadhatóak adott fájlok
 • Malware, Trója, Keylogger fertőzések eltávolításához
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Winja
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • McAfee Stinger 12.2.0.3392021-10-25 McAfee Stinger 12.2.0.339 (0)
  A McAfee Stinger minimalista felszereltséggel rendelkező Free alkalmazás amivel felkutathatóak és eltávolíthatóak a számítógépre […]
 • ESET Online Scanner 3.2.6.02019-12-10 ESET Online Scanner 3.2.6.0 (0)
  Az ESET Online Scanner a népszerű víruskereső, eltávolító program online futtatható változata, ami mellett több előnyt is fel lehet […]
 • Crystal Security 3.7.0.392019-02-19 Crystal Security 3.7.0.39 (0)
  A Crystal Security nevű programmal ellenőrizheted a telepített vírusvédelmi szoftveredet hogy jól végzi e a feladatát profi malware […]
 • Norman Malware Cleaner 2.08.08 (2014.11.22)2014-11-22 Norman Malware Cleaner 2.08.08 (2014.11.22) (0)
  A Norman Malware Cleaner segítségével vírusfertőzést elszenvedett operációs rendszereket tehetünk rendbe. Nem igényel telepítést, […]
 • 360 Internet Security 4.9.0.49002014-09-02 360 Internet Security 4.9.0.4900 (1)
  A 360 Internet Security egy valós idejű védelmet biztosító rendkívül hatékony, magas felismerési aránnyal rendelkező vírusvédelmi […]