Folyamat figyelő program - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Folyamat figyelő

 • Az UVK Ultra Virus Killer Portable multifunkciós karbantartó és rendszer optimalizáló szoftver amivel biztonságosabban és gyorsabban használhatod a számítógépedet. Folyamat figyelő, és registry töredezettség mentesítőt is biztosít. Immunizálási lehetőséget is nyújt. Víruskereső szolgáltatása igen hatékony eredményt szolgáltat.

  UVK Ultra Virus Killer Portable 10.20.1.0

  Az UVK Ultra Virus Killer Portable multifunkciós karbantartó és rendszer optimalizáló szoftver amivel biztonságosabban és gyorsabban használhatod a számítógépedet. Folyamat figyelő, és registry töredezettség mentesítőt is biztosít. Immunizálási lehetőséget is nyújt. Víruskereső szolgáltatása igen hatékony eredményt szolgáltat.

  olvasd tovább...

 • Az ESET SysInspector segítségével felkutathatsz és megjeleníthetsz veszélyességi besorolás alapján minden háttérben futó folyamatot, illetve hálózati aktivitást. Ez a Free alkalmazás a rejtett process folyamatokra is fényt derít. Magyar nyelvű. 

  ESET SysInspector 1.4.2.0

  Az ESET SysInspector segítségével felkutathatsz és megjeleníthetsz veszélyességi besorolás alapján minden háttérben futó folyamatot, illetve hálózati aktivitást. Ez a Free alkalmazás a rejtett process folyamatokra is fényt derít. Magyar nyelvű. 

  olvasd tovább...

 • A Process Monitor X egy teljesen ingyenes folyamat elemző, monitorozó Windows segédprogram. Teljes körű információk szerezhetőek be valós időben a futó Processekről, a Registry, a hálózati aktivitás, Modulok, illetve a memóriában található betöltődő szolgáltatásokról. A Free alkalmazás szűrők használatát is lehetővé teszi, hogy azokat az információkat kapjuk csak meg amire szükség van.

  Process Monitor X 0.21 Beta

  A Process Monitor X egy teljesen ingyenes folyamat elemző, monitorozó Windows segédprogram. Teljes körű információk szerezhetőek be valós időben a futó Processekről, a Registry, a hálózati aktivitás, Modulok, illetve a memóriában található betöltődő szolgáltatásokról. A Free alkalmazás szűrők használatát is lehetővé teszi, hogy azokat az információkat kapjuk csak meg amire szükség van.

  olvasd tovább...

 • A CWSysinfo egy átfogó rendszer informáló szoftver Windows rendszerre. A szoftver nem igényel telepítést, Portable kiadás. Vele rengeteg olyan rendszer információt szerezhetünk a PC, illetve operációs rendszer jellemzőiről amikre eddig igen nehézkesen volt csak mód. Hardveres jellemzők, Windows kiadás, telepített szoftverek, a Startup, futó folyamatok, hálózati konfigurációk, ezek csak néhány olyan paraméter amiket képes megjeleníteni.

  CWSysinfo 5.5

  A CWSysinfo egy átfogó rendszer informáló szoftver Windows rendszerre. A szoftver nem igényel telepítést, Portable kiadás. Vele rengeteg olyan rendszer információt szerezhetünk a PC, illetve operációs rendszer jellemzőiről amikre eddig igen nehézkesen volt csak mód. Hardveres jellemzők, Windows kiadás, telepített szoftverek, a Startup, futó folyamatok, hálózati konfigurációk, ezek csak néhány olyan paraméter amiket képes megjeleníteni.

  olvasd tovább...

 • A Process Explorer folyamat, Port figyelő alkalmazás amivel mindenre kiterjedően tájékozódhatsz a háttérben futó szolgáltatásokról, képes helyettesíteni a Windows feladatkezelőt. Alkalmazásblokkoló, leállító opciókkal is el van látva. Free alkalmazás.

  Process Explorer 16.30

  A Process Explorer folyamat, Port figyelő alkalmazás amivel mindenre kiterjedően tájékozódhatsz a háttérben futó szolgáltatásokról, képes helyettesíteni a Windows feladatkezelőt. Alkalmazásblokkoló, leállító opciókkal is el van látva. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...