MD5 generátor - SzoftHub.hu

MD5 generátor

 • Az EF CheckSum Manager egy kifejezetten hasznos Windows kiegészítő azok számára akik haladó ismeretekkel rendelkeznek. A szoftver segítségével egyszerűen megtudhatod adott fájlok MD5, CRC, SHA1 értékeit. Ezt értelemszerűen bármilyen területen fel tudjuk használni. Magyar nyelvű, egy beépített fájlkezelővel is rendelkezik, adott tartalmak megkereséséhez, futtatásához, szerkesztése és még számos feladathoz.

  EF CheckSum Manager 22.01

  Az EF CheckSum Manager egy kifejezetten hasznos Windows kiegészítő azok számára akik haladó ismeretekkel rendelkeznek. A szoftver segítségével egyszerűen megtudhatod adott fájlok MD5, CRC, SHA1 értékeit. Ezt értelemszerűen bármilyen területen fel tudjuk használni. Magyar nyelvű, egy beépített fájlkezelővel is rendelkezik, adott tartalmak megkereséséhez, futtatásához, szerkesztése és még számos feladathoz.

  olvasd tovább...

 • Az EF CheckSum Manager Portable MD5, CRC, SHA1 paraméterek generálására használható rendszereszköz Windowsra. Ezt a kiadást nem kell telepíteni, hordozható változat, fájlkezelővel, szerkesztővel, ami a szükséges funkciókat képes elérhetővé tenni a felhasználók számára.

  EF CheckSum Manager Portable 22.01

  Az EF CheckSum Manager Portable MD5, CRC, SHA1 paraméterek generálására használható rendszereszköz Windowsra. Ezt a kiadást nem kell telepíteni, hordozható változat, fájlkezelővel, szerkesztővel, ami a szükséges funkciókat képes elérhetővé tenni a felhasználók számára.

  olvasd tovább...

 • A NanaZip egy nyílt forráskóddal elérhető tömörített fájlok kicsomagolásához, illetve az azok létrehozásához használható rengeteg előre elérhető funkcióval futtatható fájlkezelő program. A Free alkalmazás egy modern felhasználói felületen teszi lehetővé a tömörített mappák elérését. Windows App megoldásként lehet futtatni. RAR, 7-ZIP, ZIP formátumokat lehet megnyitni. A szoftver helyi menü integrációval MD5, SHA1 generáló funkciót is biztosít. Windows 11 operációs rendszeren is használható.

  NanaZip 1.0

  A NanaZip egy nyílt forráskóddal elérhető tömörített fájlok kicsomagolásához, illetve az azok létrehozásához használható rengeteg előre elérhető funkcióval futtatható fájlkezelő program. A Free alkalmazás egy modern felhasználói felületen teszi lehetővé a tömörített mappák elérését. Windows App megoldásként lehet futtatni. RAR, 7-ZIP, ZIP formátumokat lehet megnyitni. A szoftver helyi menü integrációval MD5, SHA1 generáló funkciót is biztosít. Windows 11 operációs rendszeren is használható.

  olvasd tovább...

 • A FireDM egy nyílt forráskóddal kifejlesztett letöltésvezérlő program amivel akár a YouTube, illetve rengeteg videó megosztó portálról lehet videókat letölteni. A Free alkalmazás lejátszólista, Proxy támogatással, vágólap figyelő, parancssoros futtathatóság, MD5, SHA256 ellenőrző funkcióval, ID3 Tag szerkesztő, Videó lejátszó eszközzel képes biztonságosabban akár MP4, Webm Kodek fájlformátumban ütemezhetően a videókat letölteni.

  FireDM 2021.12.26

  A FireDM egy nyílt forráskóddal kifejlesztett letöltésvezérlő program amivel akár a YouTube, illetve rengeteg videó megosztó portálról lehet videókat letölteni. A Free alkalmazás lejátszólista, Proxy támogatással, vágólap figyelő, parancssoros futtathatóság, MD5, SHA256 ellenőrző funkcióval, ID3 Tag szerkesztő, Videó lejátszó eszközzel képes biztonságosabban akár MP4, Webm Kodek fájlformátumban ütemezhetően a videókat letölteni.

  olvasd tovább...

 • A FireDM Portable egy telepítés nélkül használható ingyenes YouTube videók letöltéséhez futtatható program. A Free alkalmazás egy biztonságos akár vágólap figyelő funkcióval használható szoftver amivel akár sávszélesség korlátozás, lejátszólista, illetve MD5 Hash ellenőrző funkciókkal, parancssorosan is futtatható.

  FireDM Portable 2021.12.26

  A FireDM Portable egy telepítés nélkül használható ingyenes YouTube videók letöltéséhez futtatható program. A Free alkalmazás egy biztonságos akár vágólap figyelő funkcióval használható szoftver amivel akár sávszélesség korlátozás, lejátszólista, illetve MD5 Hash ellenőrző funkciókkal, parancssorosan is futtatható.

  olvasd tovább...