EF CheckSum Manager 21.11

Az EF CheckSum Manager egy kifejezetten hasznos Windows kiegészítő azok számára akik haladó ismeretekkel rendelkeznek. A szoftver segítségével egyszerűen megtudhatod adott fájlok MD5, CRC, SHA1 értékeit. Ezt értelemszerűen bármilyen területen fel tudjuk használni. Magyar nyelvű, egy beépített fájlkezelővel is rendelkezik, adott tartalmak megkereséséhez, futtatásához, szerkesztése és még számos feladathoz.

Haladó ismeretekkel rendelkezők számára egy kötelező szoftver amivel néhány kattintással tudhatod meg adott fájlok MD5, CRC, SHA jellemzőit ami az adott tartalomhoz tartozó sértetlenség ellenőrzésére hivatott. Az EF CheckSum Manager ezt profil szerint hajtja végre, így automatizáltabb munkafolyamatokra hozták létre.

Az EF CheckSum Manager letöltése után a szoftvert csak telepíteni kell abban az esetben ha nem a hordozható kiadását választottuk. Azok funkcionálisan ugyan azt biztosítják.

Az indítása után egy fájlkezelős felületet kapunk, ahol csak be kell tallózni azt a fájlt amit ellenőrizni szeretnénk. A kiválasztott módszer után azt azonnal létre is hozza, egy fájlban menti el, így azt nem kell külön másolgatni, sokkal kényelmesebb. Olyan, mintha az winMd5Sum ezen jellegű funkciójára koncentrálnál.

MD5 Hash értékek generálásához próbálható ki az EF CheckSum Manager

Hátránya hogy korlátozott felhasználhatóságot tapasztalhatunk, ez természetesen hagyományos fájloknál nem okoz problémát.

A fájlkezelő plusz eszköze a paneles elrendezés, alkalmazások futtatása, keresés, törlés, átnevezés. Ezek esetleg fontosak lehetnek, nincs szükség a Windows beépített fájlkezelőjét használni erre, igaz az is integrált formában jelen van. Általánosságban elmondható hogy tartalmazza azokat az eszközöket amikre szükségünk lehet, ha nem akarod telepíteni, Portable verziója is létezik. Használható az Alternate HASH-Generator alternatívaként. Egyszerűbben tárolhatóak el a végeredményhez tartozó MD5, CRC, SHA1 paraméterek.

Az EF CheckSum Manager egy fájlkezelős felülettel kitalált speciális rendszer alkalmazás, amivel a fájlok korábban említett paraméterei deríthetőek ki, ez a sértetlenség, módosulás kiderítésére szolgál. Magyar nyelvű, néhány plusz fájl kezelési funkcióval.

EF CheckSum Manager

EF CheckSum Manager Összefoglaló:

 • fájlkezelő program
 • hordozható kiadásban is beszerezhető
 • MD5, CRC, SHA értékek kiderítéséhez
 • fájlkezelési eszközök
 • fájlok mozgatása, keresése
 • szerkesztés
 • eltárolható tartalmak
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.efsoftware.com/cm/e.htm

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
EF CheckSum Manager
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 14,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • EF CheckSum Manager Portable 21.112021-11-24 EF CheckSum Manager Portable 21.11 (0)
  Az EF CheckSum Manager Portable MD5, CRC, SHA1 paraméterek generálására használható rendszereszköz Windowsra. Ezt a kiadást nem kell […]
 • EF Duplicate Files Manager 21.112021-11-11 EF Duplicate Files Manager 21.11 (0)
  Az EF Duplicate Files Manager egy többszörös fájlok, duplikált tartalmak felkutatására használható program ami rengeteg […]
 • EF Duplicate Files Manager Portable 21.112021-11-11 EF Duplicate Files Manager Portable 21.11 (0)
  Az EF Duplicate Files Manager Portable egy telepítés nélkül futtatható duplikátum kereső program ami WCX Packer bővítményeket, […]
 • MD5 Checksum Verifier 6.22021-10-19 MD5 Checksum Verifier 6.2 (0)
  Az MD5 Checksum Verifier egy MD5 Hash generáló program amivel a fontosabb tartalmak sértetlenségét lehet ellenőriznünk. MD5 Hash […]
 • EF Process Manager 21.102021-09-21 EF Process Manager 21.10 (0)
  Az EF Process Manager segítségével át tudod tekinteni, a háttérben futó folyamatokat. Igény esetén azok alapvető adminisztrálására is […]