Windows Tools

EF Process Manager 24.03

Az EF Process Manager segítségével át tudod tekinteni, a háttérben futó folyamatokat. Igény esetén azok alapvető adminisztrálására is alkalmas, azok leállíthatóak, vagy megváltoztatható a hozzájuk tartozó prioritási érték. A monitorozás során információkkal is tud szolgálni. Magyar nyelven használható. Free alkalmazásként futtatható.

Inkább jártasabb felhasználóknál szokott felmerülni, hogy bővebb információt szeretnének megtudni arról, hogy milyen folyamatok futnak a háttérben, ez biztonsági megközelítésből tekinthető hasznosnak. A hagyományos feladatkezelőtől sokkal több lehetőséget biztosít erre az EF Process Manager, így alkalmas annak ezen jellegű szolgáltatásnak a lecserélésére.

Az EF Process Manager telepítése szinte egy kattintással végrehajtható, ami után mód van, hogy kiválasszuk a beállításoknál, hogy Magyar nyelven fusson ezen túl. Természetesen akik csak ki szeretnék próbálni, azoknak az EF Process Manager hordozható változata is elérhető.

Az alkalmazás kezelőfelülete igazán magáért beszélő, áttekinthető, azokat az opciókat biztosítván amik ezen a területen elengedhetetlenek. Ki tudja listázni az összes folyamatot ami a háttérben fut, azokról alapvető információkat kaphatunk, sőt ha arra volna szükség, a hozzájuk tartozó prioritási érték is megváltoztatható. Ha lefagyott, vagy gyanús folyamatról volna szó, az egy kattintással azonnal le is állítható.

Process elemző szoftver az EF Process Manager

Az EF Process Manager közvetlen hozzáférést biztosít még az esetlegesen létrejött hibakódokhoz, is ami rendellenes Windows futás diagnosztizálásakor jöhet jól. Felfedezhető még az EF Process Manager-ben egy beépített kereső, amivel egyszerűen és gyorsan találhatóak meg olyan fájlok amikhez hozzá szeretnénk férni. A beállításoknál néhány fontosabb tulajdonsága szabható testre, a használt betűtípus, illetve itt kezdeményezhető a korábban használt konfiguráció importálása, vagy exportálása.

Mivel kereskedelmi szoftverről van szó, alternatívájaként használható a Process Manager vagy a Process Lasso. Az egyik legrészletesebb jelentéseket szolgáltató helyettesítője a System Explorer amiből szintén elérhető telepítést nem igénylő változata.

Az EF Process Manager egy speciális monitorozó alkalmazás, ami jártasabb felhasználóknak segít fényt deríteni a háttérben futó gyanús folyamatokra, amit akár egy vírusfertőzés eredménye lehet. Támogatja a prioritás értékek testre szabását, illetve adott folyamatok azonnali leállításának a lehetőségét.

EF Process Manager

EF Process Manager összefoglaló:

 • Folyamat figyelő alkalmazás
 • jártasabb felhasználóknak javasolt
 • prioritás értékek módosítása
 • információk megjelenítése adott fájlokról
 • le tudja állítani a kérdéses folyamatokat
 • Hordozható változatban is
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.efsoftware.com/pm/e.htm
EF Process Manager letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
EF Process Manager
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 16,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • EF Process Manager Portable 24.032024-03-05 EF Process Manager Portable 24.03 (0)
  Az EF Process Manager Portable egy speciális rendszer analizáló alkalmazás, amivel fényt lehet deríteni azokra a folyamatokra amik […]
 • MyPC Remote Process Monitor 1.0.2.02016-11-01 MyPC Remote Process Monitor 1.0.2.0 (0)
  A MyPC Remote Process Monitor egy profi rendszerinformáló program amivel nyomon követheted a háttérben futó folyamatokat. Szükség […]
 • Microsoft PC Manager 3.9.7.02024-06-01 Microsoft PC Manager 3.9.7.0 (0)
  A Microsoft PC Manager a számítógép teljesítmények az optimalizálásához nagyszerű amivel ellenőrizhetőek a Windows problémák, ki […]
 • Process Explorer Portable 17.062024-05-29 Process Explorer Portable 17.06 (0)
  A Process Explorer Portable egy installálás nélkül futtatható rendszer informáló program, a processekhez egy Virustotal klienst is […]
 • Process Lasso 14.1.0.202024-05-26 Process Lasso 14.1.0.20 (0)
  A Process Lasso nevű Free alkalmazás segítségével nem csak azt tudhatjuk meg hogy milyen folyamatok futnak a háttérben, de még […]

Szólj hozzá