Process Monitor 3.85

A Process Monitor nevű program segítségével valós időben tudod nyomon követni azokat a folyamatokat amik futnak a háttrében. A program segítségével rengeteg hasznos információt tudsz szerezni a Processekről, egy beépített keresőt is tartalmaz. Nem igényel telepítést, hordozható szoftver. Free alkalmazás.

Egy igazán hasznos elsősorban jártasabb ismeretekkel rendelkező számítógép tulajdonosoknak kedvező segédprogram a Process Monitor, vele néhány lépésben ki tudod listázni, illetve megtudhatod, hogy milyen folyamatok futnak a háttérben.

A Process Monitor letöltése után egy tömörített mappát kapsz, amit csak ki kell csomagolni egy szabad helyre, a benne található .EXE fájlra kattintva azonnal használható állapotba kerül.

A szoftver valós időben listáz ki minden olyan Processt, ami a háttérben fut, azokról rengeteg információt lehet szerezni, ha fontos a Process Monitor segítségével a Regedit is elérhető, az ott található regisztrációs adatbázis értékeket szerkesztheted. Ha fontosnak tartod, akár közvetlenül rá is kereshetsz a Google-on.

A Process Monitor megoldásának köszönhetően a haladó ismeretekkel rendelkező felhasználók akár egy vírusfertőzést is detektálni tudnak. Az alkalmazás a Sysinternals Suite részeként is elérhető.

Process Monitor – processek kilistázása

Az extra opciók részeként tartalmaz egy beépített keresőt, amivel adott Processeket lehet felkutatni, elérni. Ez inkább abban az esetben lehet hasznos, ha korábban rengeteg programot telepítettél. Fájl, Registry, hálózati információkat is szerezhetsz azokról. Szükség esetén a vele elkészített jelentéseket el lehet menteni, ami egy későbbi összehasonlítás céljából lehet hasznos.

A Process Monitor megoldásához hasonló funkciókat biztosító program a Process Explorer, illetve a ProcessKO, az utóbbi szintén ingyenes, nem igényel telepítést, vele adott folyamatokat le is lehet állítani.

A Process Monitor egy telepítés nélkül használható folyamat elemző alkalmazás, ami a hasonló programokkal összehasonlítva minden eddiginél részletesebb információkat tud biztosítani. Tartalmaz egy beépített keresőt is. Ingyenes kiadás.

Process Monitor

Process Monitor összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Process Monitor
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Process Lasso Portable 10.3.1.102021-10-15 Process Lasso Portable 10.3.1.10 (0)
  A Process Lasso Portable egy rendszerfolyamat figyelő, monitorozó és konfiguráló free alkalmazás, módosítható az erőforrás eloszlás […]
 • ProcessKO 5.672021-10-16 ProcessKO 5.67 (0)
  A ProcessKO az aktuálisan futó folyamatokat figyelemmel kíséri és azok menedzselésében is segédkezik ez a Free alkalmazás. Vele olyan […]
 • Process Lasso 10.3.1.102021-10-15 Process Lasso 10.3.1.10 (0)
  A Process Lasso nevű Free alkalmazás segítségével nem csak azt tudhatjuk meg hogy milyen folyamatok futnak a háttérben, de még […]
 • Autoruns 14.052021-10-14 Autoruns 14.05 (0)
  Az Autoruns segítségével megtekintheted hogy milyen folyamatok indulnak el automatikusan a Windows betöltődésekor, ezt a Free […]
 • Sysinternals Suite 13.10.20212021-10-14 Sysinternals Suite 13.10.2021 (0)
  A Sysinternals Suite egy átfogó szoftvercsomag, amivel a Windows konfigurálható, illetve karbantartható. A letölthető ZIP tartalma […]