Process Monitor 3.52

A Process Monitor nevű program segítségével valós időben tudod nyomon követni azokat a folyamatokat amik futnak a háttrében. A program segítségével rengeteg hasznos információt tudsz szerezni a Processekről, egy beépített keresőt is tartalmaz. Nem igényel telepítést, hordozható szoftver. Free alkalmazás.

Egy igazán hasznos elsősorban jártasabb ismeretekkel rendelkező számítógép tulajdonosoknak kedvező segédprogram a Process Monitor, vele néhány lépésben ki tudod listázni, illetve megtudhatod, hogy milyen folyamatok futnak a háttérben.

A Process Monitor letöltése után egy tömörített mappát kapsz, amit csak ki kell csomagolni egy szabad helyre, a benne található .EXE fájlra kattintva azonnal használható állapotba kerül.

A szoftver valós időben listáz ki minden olyan Processt, ami a háttérben fut, azokról rengeteg információt lehet szerezni, ha fontos a Process Monitor segítségével a Regedit is elérhető, az ott található regisztrációs adatbázis értékeket szerkesztheted. Ha fontosnak tartod, akár közvetlenül rá is kereshetsz a Google-on.

A Process Monitor megoldásának köszönhetően a haladó ismeretekkel rendelkező felhasználók akár egy vírusfertőzést is detektálni tudnak. Az alkalmazás a Sysinternals Suite részeként is elérhető.

Az extra opciók részeként tartalmaz egy beépített keresőt, amivel adott Processeket lehet felkutatni, elérni. Ez inkább abban az esetben lehet hasznos, ha korábban rengeteg programot telepítettél.

Fájl, Registry, hálózati információkat is szerezhetsz azokról. Szükség esetén a vele elkészített jelentéseket el lehet menteni, ami egy későbbi összehasonlítás céljából lehet hasznos.

A Process Monitor megoldásához hasonló funkciókat biztosító program a Process Explorer, illetve a ProcessKO, az utóbbi szintén ingyenes, nem igényel telepítést, vele adott folyamatokat le is lehet állítani.

A Process Monitor egy telepítés nélkül használható folyamat elemző alkalmazás, ami a hasonló programokkal összehasonlítva minden eddiginél részletesebb információkat tud biztosítani. Tartalmaz egy beépített keresőt is. Ingyenes kiadás.

Process Monitor

Process Monitor összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Process Monitor
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Process Explorer 16.252019-06-15 Process Explorer 16.25 (0)
  A Process Explorer folyamat, Port figyelő alkalmazás amivel mindenre kiterjedően tájékozódhatsz a háttérben futó szolgáltatásokról, […]
 • MyPC Remote Process Monitor 1.0.2.02016-11-01 MyPC Remote Process Monitor 1.0.2.0 (0)
  A MyPC Remote Process Monitor egy profi rendszerinformáló program amivel nyomon követheted a háttérben futó folyamatokat. Szükség […]
 • Process Lasso Portable 9.2.0.322019-07-05 Process Lasso Portable 9.2.0.32 (0)
  A Process Lasso Portable egy rendszerfolyamat figyelő, monitorozó és konfiguráló free alkalmazás, módosítható az erőforrás eloszlás […]
 • EF Process Manager 18.082018-08-01 EF Process Manager 18.08 (0)
  Az EF Process Manager segítségével át tudod tekinteni, a háttérben futó folyamatokat. Igény esetén azok alapvető adminisztrálására is […]
 • Sysinternals Suite 1.0 Build 01.06.20182018-06-01 Sysinternals Suite 1.0 Build 01.06.2018 (0)
  A Sysinternals Suite egy átfogó szoftvercsomag, amivel a Windows konfigurálható, illetve karbantartható. A letölthető ZIP tartalma […]