Windows Tools

Process Hacker 2.39.124

 A Process Hacker lehetőséget teremt arra hogy minden háttérben futó folyamatot ki tudjunk listázni, igény esetén ezek között a processzek szerkeszthetőek is. Free alkalmazás létére igen hasznos tud lenni adott esetekben. Monitorozási, alapvető rendszer informálási segédekkel.

 

Maga a Windows beépített feladatkezelője rengeteg szituációban hasznos tud lenni a számunkra, nem csak hogy általános információkkal lát el minket a háttérszolgáltatásokkal kapcsolatban illetve az aktuális teljesítményt illetően, hanem szerviz szolgáltatásokat is kezdeményezhetünk abban az esetben ha egy aktuálisan futtatott program nem válaszol, lefagy. Hasonló funkciókat biztosít az alábbi program, vagyis a Process Hacker.

 A telepítés és indítása után mindenre kiterjedően listázza ki az összes futó alkalmazást és a hozzá tartozó funkciókat. Mindamellett képes színkód alapján rangsorolni azokat. Az alkalmazás felületéről is lehetőség van fagyott folyamatok azonnali leállítására, ha fontos egyszerűen újra is indíthatjuk azt, de arra is képessé válunk hogy annak manuális prioritási értékét meg tudjuk változtatni ami akkor lehet hasznos ha a számunkra éppen fontos szoftvertől veszi el a teljesítményt egy olyan ami kevésbé értékes szerepkörrel bír.

A Process Hacker további különlegességei közzé tartozik még hogy át tudjuk tekinteni a hálózati kapcsolatokat ki illetve bejövő irányból. Használatát jártasabb felhasználók számára javasoljuk. A Process Hacker telepítést nem igénylő változatban is elérhető.

Az egyéb szolgáltatásai részeként, a Process Hacker támogatja azt is hogy a számítógépet újra tudjuk indítani, de ezen a területen az indítási jellemzők is igen széleskörűen konfigurálhatóvá válnak.

Található még benne egy DLL kereső, továbbá valós időben tudja megjeleníteni a számítógép aktuális erőforrás jellemzőit kihasználtságát, RAM, processzor videokártya.

A Process Hacker alternatívájaként használható még a Process Explorer ami szintén számos egyedi toolst biztosít ezen a területen. Ha pedig az erőforrás arányokat szeretnéd gazdaságosabban elosztani, akkor a Process Lasso-t érdemes futtatni.

A Process Hacker segítségével átlátható formában valós időben tudsz a háttér szolgáltatásokról bővebb információkat szerezni, opcionálisan azok le is állíthatóak, újraindíthatóvá válnak. 

Process Hacker

Process Hacker Összefoglaló:

 • Alternatív Windows feladatkezelő szoftver

 • futó folyamatok listázása

 • ki illetve bejövő hálózati kapcsolatok monitorozása

 • process prioritás módosítási lehetőségek

 • fagyott programok leállítása illetve újraindítása igény esetén

 • Angol nyelv

 • Teljes verziós változat ( Freeware szoftver fogalma, jelentése )

 • Hivatalos oldal: http://processhacker.sourceforge.net/

 letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Process Hacker
Platform
Windows 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Process Hacker Portable 2.39.1242016-03-29 Process Hacker Portable 2.39.124 (0)
  A Process Hacker Portable segítségével menedzselni tudod a háttérben futó folyamatokat, továbbá le tudod azokat állítani amik […]
 • Alternate Task Manager 3.3302024-02-06 Alternate Task Manager 3.330 (0)
  Az Alternate Task Manager a háttérben futó folyamatok, processzek kilistázására alkalmas szoftver. Ez a Free alkalmazás nem csak azok […]
 • Process Monitor X 0.21 Beta2020-05-03 Process Monitor X 0.21 Beta (0)
  A Process Monitor X egy teljesen ingyenes folyamat elemző, monitorozó Windows segédprogram. Teljes körű információk szerezhetőek be […]
 • MyPC Remote Process Monitor 1.0.2.02016-11-01 MyPC Remote Process Monitor 1.0.2.0 (0)
  A MyPC Remote Process Monitor egy profi rendszerinformáló program amivel nyomon követheted a háttérben futó folyamatokat. Szükség […]
 • System Explorer Portable 7.1.02016-05-01 System Explorer Portable 7.1.0 (0)
  A System Explorer Portable, háttérben futó folyamatok monitorozására, azok menedzselésére használható információ megjelenítő […]

Szólj hozzá