Alternate HASH-Generator 1.690

Az Alternate HASH-Generator egy speciális rendszer eszköz amivel fájlok MD5 HASH értékét lehet létrehozni amit több területen is hasznosítani tudunk majd. Ezek az értékek közel 21 algoritmus szerint kiválaszthatóak, letöltések sértetlenségének az ellenőrzéséhez, illetve víruskeresésekhez mint kiegészítő funkció. Magyar nyelvű, Free alkalmazás.

Haladó ismeretekkel rendelkező felhasználók számára egy igen hasznos szoftver amivel nagyon egyszerűen létre lehet hozni adott fájlok MD5 HASH értékű jellemzőit ami egy igen precíz jellemzője minden fájlnak, általában arról tud tájékozódni hogy eltérést tapasztalhatunk e az eredeti fájl példányával összehasonlítva. Az Alternate HASH-Generator teljesen ingyenesen használható.

Az Alternate HASH-Generator letölthető kiadása még dinamikusabb használtra lenne képes abban az esetben ha nem kellene installálni, ekkor több gépen lenne futtatható. Igaz ez funkcionálisan nem egy komoly dilemmikus kérdés mivel csekély erőforrás igényt támaszt a Windows rendszer felé aszerint hogy maximálisan betölti azt a funkciót amire kitalálták.

Az ingyenes, Magyar nyelven használható felhasználói felületen csak be kell tallózni azt a fájlt amiről meg szeretnéd tudni hogy mi a címben említett szoftver által biztosított szám szerű jellemzője, mintha a winMd5Sum nevű programot futtatnád.

Azt azonnal megkapjuk, így azzal sokkal könnyebben tudunk dolgozni a későbbiek folyamán.

Ez a szám jellegű információ rengeteg területen hasznos tud lenni, ilyen a víruskeresések alaposabb végeredmény elérése, illetve a nagyobb mérettel rendelkező fájlok letöltés során esetleges sérüléseinek az ellenőrzése.

Ez a Windows feladat ma már nem tekinthető újdonságnak, mivel több ingyenes szoftver is beszerezhető ami ezen jellegű kiegészítővel rendelkezik. Az Alternate HASH-Generator a több kiválasztható algoritmuson kívül néhány plusz beállítással teszi teljes körűvé a használatot.

Az Alternate HASH-Generator egy ingyenes, remek fájlkezelő kiegészítő Windows rendszerre, amivel a gépen található fájlok HASH értékeit tudhatod meg. Egyszerűen használható, Magyar nyelven is támogatott hogy eredményt szolgáltasson a számunkra.

Alternate HASH-Generator

Alternate HASH-Generator Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Alternate HASH-Generator
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Alternate Password Generator 1.0302021-04-07 Alternate Password Generator 1.030 (0)
  Az Alternate Password Generator rendszereszközzel biztonságos, szinte egyáltalán nem kitalálható jelszavakat lehet létrehoznunk. A […]
 • Mr. Hash 0.3.22020-01-31 Mr. Hash 0.3.2 (0)
  A Mr. Hash hordozható szoftverként rendelkezésre álló megoldása a számítógépen található fájlok HASH értékének a megjelenítésre lett […]
 • MD5 Checksum Tool 4.32019-12-26 MD5 Checksum Tool 4.3 (0)
  Az MD5 Checksum Tool egy MD5, illetve SHA1 Hash kalkulációs eljárást támogató Windows segédszoftver. A Free alkalmazás kötelező […]
 • MD5 Checksum Tool Portable 4.32019-12-26 MD5 Checksum Tool Portable 4.3 (0)
  Az MD5 Checksum Tool Portable tökéletes megoldás azoknak akik egy telepítés nélkül elindítható Hash generáló szoftvert szeretnének […]
 • MD5 Checksum Verifier 6.22021-10-19 MD5 Checksum Verifier 6.2 (0)
  Az MD5 Checksum Verifier egy MD5 Hash generáló program amivel a fontosabb tartalmak sértetlenségét lehet ellenőriznünk. MD5 Hash […]