MD5 Checksum Tool Portable 4.3

Az MD5 Checksum Tool Portable tökéletes megoldás azoknak akik egy telepítés nélkül elindítható Hash generáló szoftvert szeretnének használni. A program ingyenesen áll rendelkezésre, fájlok összehasonlításához, speciális eszközökkel történő MD5, SHA1 módszer szerint kaphatunk eredményeket. A Free alkalmazás Magyar nyelven próbálható ki.

Ezt a verziót nem kell telepíteni, így akár egyszerre több gépen is használhatod egy cserélhető adathordozóról. Az MD5 Checksum Tool Portable MD5, illetve SHA1 eredményeket tud létrehozni a szükséges tartalomról. Kiváló fejlesztés amiről rengeteg előnyös tulajdonságot el lehet mondani.

A szoftver használata kifejezetten egyszerűre lett kitalálva, a letölthető MD5 Checksum Tool Portable gépen történő tömörített fájl kibontása után azt el kell indítani, azonnal teljes mértékben, korlátozás nélkül áll rendelkezésre az összes támogatott eszköze. A szoftver gyakorlatilag szinte bármilyen fájlhoz ideális hogy létre lehessen hozni a Hash ellenőrző értékét. Össze lehet hasonlítani vele fájlokat, az eredményeket keresésekhez, illetve Virustotal elemzésekre is felhasználhatod, ez jelentős mértékben teszi széleskörűbbé a felhasználhatóságát.

Az MD5 Checksum Tool portable specialitása hogy nem csak fájlokhoz használható fel, hanem akár mappákhoz is, itt teljesen ugyan azokat a lépéseket kell végrehajtani mintha egy adott tartalomhoz szeretnénk egyéni jellemzőkkel rendelkező azonosítót létrehozni. A program, az MD5 Checksum Tool Portable telepíthető kiadását érdemes választani ha rendszeresen szeretnéd használni.

A szoftver teljesen ingyenes, mégis felfedezhetünk egy apró negatív tulajdonságot, csak 4GB méretig biztosít eredményt, kisebb ISO fájlokhoz azt az eredményt kínálja amire létrehozták.

MD5, illetve SHA1 értékek létrehozásához választhatod még a EF CheckSum Manager Portable nevű programot ami a szükséges funkciókkal mind rendelkezik.

Az MD5 Checksum Tool Portable egy telepítés nélkül használható professzionális Hash generáló program amivel fájl összehasonlítót, speciális elemzési lehetőségeket, Mappák ellenőrzését szűrőkkel, illetve menthető vágólap funkciót is kipróbálhat az aki a szoftver használata mellett dönt. Teljes Magyar nyelvi felhasználói felülettel hozták létre.

MD5 Checksum Tool Portable

 

MD5 Checksum Tool Portable Összefoglaló:

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
MD5 Checksum Tool Portable
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • MD5 Checksum Tool 4.32019-12-26 MD5 Checksum Tool 4.3 (0)
  Az MD5 Checksum Tool egy MD5, illetve SHA1 Hash kalkulációs eljárást támogató Windows segédszoftver. A Free alkalmazás kötelező […]
 • Mr. Hash 0.3.22020-01-31 Mr. Hash 0.3.2 (0)
  A Mr. Hash hordozható szoftverként rendelkezésre álló megoldása a számítógépen található fájlok HASH értékének a megjelenítésre lett […]
 • FileVoyager 21.1.2.02021-11-28 FileVoyager 21.1.2.0 (0)
  A FileVoyager egy professzionális fájlkezelő szoftver amivel a számítógépen található fájlok megtekintéséhez, illetve az azok […]
 • HashMyFiles 2.422021-09-17 HashMyFiles 2.42 (0)
  A HashMyFiles egy telepítés nélkül használható MD5 Hash, SHA1 generáló program ami a számítógépen elérhető fájlokhoz futtatható. A […]
 • Alternate HASH-Generator 1.6902019-12-05 Alternate HASH-Generator 1.690 (0)
  Az Alternate HASH-Generator egy speciális rendszer eszköz amivel fájlok MD5 HASH értékét lehet létrehozni amit több területen is […]