EF CheckSum Manager Portable 19.12

Az EF CheckSum Manager Portable MD5, CRC, SHA1 paraméterek generálására használható rendszereszköz Windowsra. Ezt a kiadást nem kell telepíteni, hordozható változat, fájlkezelővel, szerkesztővel, ami a szükséges funkciókat képes elérhetővé tenni a felhasználók számára.

Egy profi rendszer eszköz, amivel a számítógépeden található fájlok MD5, CRC, SHA1 értékét tudhatod meg, illetve mentheted el annak az érdekében hogy később ellenőrizni tudd az azok sértetlenségét, ami több okból kifolyólag is meg tud változni. Az EF CheckSum Manager Portable ezen verzióját csak futtatni kell, sokkal széleskörűbb felhasználhatóság jellemzi akár több gépen való használat céljából.

Az EF CheckSum Manager Portable letöltött tartalma egy ZIP fájlban található, azt kicsomagolni kell, majd futtatni a szoftvert.

A felhasználói felületén néhány igényhez igazítható beállítás is elvégezhető ami szükséges hogy aszerint biztosítson a számunkra eredményt ahogy mi akarjuk.

A felületén rendelkezésre álló fájlkezelővel választható ki az MD5, CRC, SHA1 paraméterek generálását képező fájl. Kiválasztható hogy milyen formátumban kapjuk meg a végeredményt, hol tároljuk el az adatot, illetve néhány fájlkezelési feladat indítása is lehetséges, ilyen az átnevezés, mozgatás, áthelyezés, törlés, illetve azok a parancsok amik nem a felhasználói felületén választhatóak ki, hanem a helyi menü integrált szolgáltatásaival.

Az EF CheckSum Manager Portable kiadása opcionálisan kipróbálásra lehet ideális, ha esetleg rendszeresen használnád, mivel pont rá lesz szükség a későbbiekben hagyományos installer verzióban javasolt letölteni. Alternatívája az Alternate HASH-Generator funkcionálisan megfelel egy átlagos felhasználónak.

Az EF CheckSum Manager Portable egy telepítés nélkül használható fájlok MD5, CRC, SHA1 értékeinek a megjelenítésére, illetve az azok eltárolásukhoz kitalált program. A fájlkezelője több Windows feladathoz is jól tud jönni, így érdemes kipróbálni. Természetesen teljes mértékben Magyar nyelvű felhasználói felülettel rendelkezik.

EF CheckSum Manager Portable

EF CheckSum Manager Portable összefoglaló:

 • fájlkezelő alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • MD5, CRC, SHA1 értékek generálása
 • könnyen eltárolható a létrehozott eredmény
 • néhány fontosabb fájl rendszerező eszköz, funkció
 • kereső eszközök
 • paneles elrendezés
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.efsoftware.com/cm/e.htm


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
EF CheckSum Manager Portable
Platform
Windows
Teljes ár
USD 14,00
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • EF CheckSum Manager 19.122019-12-14 EF CheckSum Manager 19.12 (0)
  Az EF CheckSum Manager egy kifejezetten hasznos Windows kiegészítő azok számára akik haladó ismeretekkel rendelkeznek. A szoftver […]
 • Mr. Hash 0.3.22020-01-31 Mr. Hash 0.3.2 (0)
  A Mr. Hash hordozható szoftverként rendelkezésre álló megoldása a számítógépen található fájlok HASH értékének a megjelenítésre lett […]
 • MD5 Checksum Tool 4.32019-12-26 MD5 Checksum Tool 4.3 (0)
  Az MD5 Checksum Tool egy MD5, illetve SHA1 Hash kalkulációs eljárást támogató Windows segédszoftver. A Free alkalmazás kötelező […]
 • MD5 Checksum Tool Portable 4.32019-12-26 MD5 Checksum Tool Portable 4.3 (0)
  Az MD5 Checksum Tool Portable tökéletes megoldás azoknak akik egy telepítés nélkül elindítható Hash generáló szoftvert szeretnének […]
 • Alternate HASH-Generator 1.6902019-12-05 Alternate HASH-Generator 1.690 (0)
  Az Alternate HASH-Generator egy speciális rendszer eszköz amivel fájlok MD5 HASH értékét lehet létrehozni amit több területen is […]